Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bosnia United Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4264
Bosnia United FK GAZIJE
Napad Tactiek DEDO
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
49.9 gemiddelde waardering 50.9
very good Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen excellent


13e minuut.
Klungelig pakt Brůha de bal. Felföldi probeert naar een medespeler te passen. Benouna is nu in balbezit. Benouna draait met de bal, schiet en ... Delgadillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - FK GAZIJE 0:1

26e minuut.
Ciuffo geeft een lange en hoge pass. Harasiuk geeft een lange en hoge pass. Throne rent richting de bal. Benouna verovert de bal door een tackle van achteren. Benouna haalt uit met een fantastische trap. Delgadillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zeković passt de bal met de wreef. Bulatović rent richting de bal. Bulatović probeert naar een medespeler te passen. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - FK GAZIJE 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosnia United 44%, FK GAZIJE 56%.
Bosnia United - FK GAZIJE 0:2

48e minuut.
Felföldi geeft de bal voor. Bulatović kopt de bal weg. Ðăng Khoa heeft problemen om de bal te vangen. Ðăng Khoa schiet op doel. Delgadillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kózka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Albuquerque de bal onder controle te krijgen. Ðăng Khoa kopt de bal weg. Benouna bereikt de bal nog maar net als eerste. Benouna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Karaiskos probeert naar een medespeler te passen. Harasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Albuquerque is nu in balbezit. Albuquerque schiet op doel. Suljić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - FK GAZIJE 1:2

57e minuut.
Bulatović probeert naar een medespeler te passen. Brůha rent richting de bal. Met opzet legt Felföldi zijn tegenspeler op de grond. Felföldi krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Rnić controleert de bal met de borst. Rnić passt de bal met de wreef. Harasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Felföldi passt de bal zonder na te denken. Benouna met een sublieme pass. Ðăng Khoa rent richting de bal. Ðăng Khoa draait met de bal, schiet en ... Delgadillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - FK GAZIJE 1:3

75e minuut.
Iudicelli is nu in balbezit. Iudicelli geeft een lange en hoge pass. Benouna is nu in balbezit. Benouna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - FK GAZIJE 1:4

80e minuut.
Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa speelt de bal door. Bulatović is nu in balbezit. Bulatović geeft een lange en hoge pass. Zeković springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - FK GAZIJE 1:5

82e minuut.
Benouna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Benouna bereikt de bal nog maar net als eerste. Benouna schiet op doel. Delgadillo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ðăng Khoa maakt een snoekduik en kopt de bal. Delgadillo bokst de bal weg. Zeković rent richting de bal. Zeković schiet op doel. Delgadillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - FK GAZIJE 1:6

84e minuut.
Karaiskos probeert de bal aan de voet te houden. Felföldi is nu in balbezit. Felföldi geeft de bal voor. Benouna is nu in balbezit. Benouna haalt uit met een fantastische trap. Delgadillo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosnia United 55%, FK GAZIJE 45%.
Bosnia United - FK GAZIJE 1:6