Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc Sirkuspolku Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6901
Fc Sirkuspolku FC Hirvijoki
Avoimet ovet Tactiek PepiAK
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
63.7 gemiddelde waardering 60.4
formidable Schieten very good
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen very good


17e minuut.
Mustapuro is nu in balbezit. Mustapuro probeert naar een medespeler te passen. Tuomilaakso speelt de bal door. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva haalt uit met een fantastische trap. Creyne bokst de bal weg.

19e minuut.
Lunardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunardino geeft de bal voor. İlkateş is nu in balbezit. Ostaşu onderschept slim de pass. Ostaşu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Caripuna speelt de bal door. Tuomilaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomilaakso passt de bal in één keer door. Graffite geeft een lange en hoge pass. Honka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tuomilaakso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. González Ávila komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Niinihuhta verovert de bal door een tackle van achteren. Niinihuhta speelt de bal door. İlkateş speelt de bal door. Salolatva rent richting de bal. Salolatva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
İlkateş speelt de bal door. Klungelig pakt Honka de bal. Nascimento rent richting de bal. Salolatva verovert de bal door een tackle van achteren. Salolatva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Lunardino is nu in balbezit. Lunardino passt de bal in één keer door. von Zech met een sublieme pass. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu schiet op doel. Accioly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lunardino rent richting de bal. Prelas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lunardino raakt geblesseerd tijdens het duel. Ostaşu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Linati geeft de bal voor. İlkateş probeert naar een medespeler te passen. González Ávila is nu in balbezit. González Ávila geeft een hoge lob. Salolatva springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Anttonen komt het veld opgelopen. Laisk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sirkuspolku 66%, FC Hirvijoki 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Sirkuspolku - FC Hirvijoki 0:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Syvälä met de inworp. González Ávila geeft een lange en hoge pass. Salolatva maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - FC Hirvijoki 0:1

53e minuut.
Mustapuro geeft de bal voor. Salolatva rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Graffite geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salolatva krijgt zijn hoofd ertegen. Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Abis geeft de bal voor. Graffite kopt de bal weg. Pilat speelt de bal door. Laisk is nu in balbezit. Laisk draait met de bal, schiet en ... Accioly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laisk rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hietapakka komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Anttonen heeft problemen om de bal te vangen. Anttonen speelt de bal door. Linati met een sublieme pass. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... Accioly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Inworp. Syvälä met de inworp. González Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. González Ávila geeft een hoge lob. Hietapakka maakt een snoekduik en kopt de bal. Creyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sirkuspolku 52%, FC Hirvijoki 48%.
Fc Sirkuspolku - FC Hirvijoki 0:1