Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magyarország Srbija
5-2-1-2 A Tactiek 5-2-1-2b
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 19
8 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
80.1 gemiddelde waardering 81.7
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


4e minuut.
Török verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Selymes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Török maakt een snoekduik en kopt de bal. Božinović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Srbija 1:0

11e minuut.
Lerinc probeert naar een medespeler te passen. Ješić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Temunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Temunović geeft de bal voor. Veselinović springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ješić probeert naar een medespeler te passen. Butković probeert naar een medespeler te passen. Temunović rent richting de bal. Temunović geeft de bal voor. Veselinović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tüske rent richting de bal. Slavković is nu in balbezit. Tüske tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tüske krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Ješić geeft de bal voor. Veselinović rent richting de bal. Bakonyi onderschept slim de pass. Bandulaja rent richting de bal. Bandulaja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Oravecz kopt de bal weg. Tüske rent richting de bal. Lerinc begaat een overtreding. Lerinc krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Veselinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakonyi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Veselinović raakt geblesseerd tijdens het duel. Bandulaja kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hegyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magyarország - Srbija 1:1

32e minuut.
Ješić kopt de bal weg. Butković is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Selymes. Selymes krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Temunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Temunović geeft de bal voor. Bandulaja maakt een snoekduik en kopt de bal. Hegyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pelikán onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Srbija 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország 65%, Srbija 35%.
Magyarország - Srbija 1:2

59e minuut.
Bandulaja rent richting de bal. Veselinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petró verovert de bal door een tackle van achteren. Bandulaja is nu in balbezit. Bandulaja draait met de bal, schiet en ... Hegyi bokst de bal weg.

63e minuut.
Trudić probeert de bal met de borst te controleren. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Trudić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trudić krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Váczi probeert de bal aan de voet te houden. Oravecz is nu in balbezit. Oravecz speelt de bal door. Tüske bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüske draait met de bal, schiet en ... Božinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Lerinc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerinc passt de bal zonder na te denken. Temunović is nu in balbezit. Temunović geeft een lange en hoge pass. Bandulaja maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Srbija 1:3

73e minuut.
Herédi komt het veld opgelopen. Utasi komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bandulaja controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Končarević komt het veld opgelopen. Karanović komt het veld opgelopen. Ristović komt het veld opgelopen. Ljubanović komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Lerinc probeert de bal met de borst te controleren. Lerinc geeft de bal voor. Pelikán geeft de bal voor. Utasi controleert de bal met de borst. Utasi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Božinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selymes met de inworp. Váczi rent richting de bal. Váczi geeft een lange en hoge pass. Herédi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ljubanović geeft een hoge lob. Karanović is nu in balbezit. Ristović is nu in balbezit. Ristović draait met de bal, schiet en ... Hegyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Srbija 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország 49%, Srbija 51%.
Magyarország - Srbija 1:4