Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scotland Schweiz
s532w_crazy Tactiek parcheggio
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 8
77.2 gemiddelde waardering 78.9
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
incredible Verdedigen brilliant


4e minuut.
Raith onderschept slim de pass. Kean bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Menzies zal de hoekschop nemen. Kean krijgt zijn hoofd ertegen. Godenzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Raith speelt de bal door. Ure probeert naar een medespeler te passen. MacLehose is nu in balbezit. MacLehose draait met de bal, schiet en ... Godenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Schweiz 1:0

24e minuut.
Disler rent richting de bal. Disler passt de bal zonder na te denken. Marti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marti geeft de bal voor. Wägli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Charles kopt de bal weg. Ure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ure passt de bal met de wreef. Kean rent richting de bal. Kean haalt uit met een fantastische trap. Godenzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
MacGuffie speelt de bal door. Ure bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauber begaat een overtreding. Sauber krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland 56%, Schweiz 44%.
Scotland - Schweiz 1:0

54e minuut.
Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charles. Taisch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sauber met een snel genomen vrije trap. Cuccarede bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccarede geeft de bal voor. Marti springt en kopt de bal. MacLennan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scotland - Schweiz 1:1

60e minuut.
Buitenspel voor Kean. Goede buitenspelval van de verdediging. Davatz komt het veld opgelopen. Todd komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Marti onderschept slim de pass. Marti passt de bal in één keer door. Sauber rent richting de bal. Sauber draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Honegger met een sublieme pass. Cuccarede bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccarede onderschept slim de pass. Cuccarede schiet op doel. MacLennan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Disler passt de bal in één keer door. Marti rent richting de bal. Charles speelt de bal door. Marti heeft problemen om de bal te vangen. Marti haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Schweiz 1:2

67e minuut.
MacGuffie met een sublieme pass. Ure probeert naar een medespeler te passen. Kean rent richting de bal. Nussbaum is nu in balbezit. Kean onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scotland - Schweiz 2:2

71e minuut.
Kean controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pfenniger komt het veld opgelopen. Wiederkehr komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Buitenspel voor Todd. Goede buitenspelval van de verdediging. Bisaz komt het veld opgelopen. MacTaggart komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Raith heeft problemen om de bal te vangen. Raith passt de bal met de wreef. Kean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kean schiet op doel. Godenzi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Cowan met een sublieme pass. Cuccarede met een sublieme pass. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap. MacLennan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland - Schweiz 2:3

85e minuut.
Honegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Honegger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ure zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raith geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland 52%, Schweiz 48%.
Scotland - Schweiz 2:3