Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: RANGERS Monumental ARENA.
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3106
DINAMO RANGERS F.C. Steaua Vitan
new generation Tactiek NOU 5
62% Balbezit 38%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 31.1
good Schieten adequate
good Passen weak
weak Verdedigen average


6e minuut.
Brew controleert de bal met de borst. Bdeir onderschept slim de pass. Bdeir speelt de bal door. Rovine rent richting de bal. Rovine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Wodarz heeft problemen om de bal te vangen. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodarz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wodarz krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bdeir passt de bal zonder na te denken. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... Enyiaku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Caban rent richting de bal. Trezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paranghel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 29%, Steaua Vitan 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DINAMO RANGERS F.C. - Steaua Vitan 0:0

58e minuut.
Powierża bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk onderschept slim de pass. Sawczuk geeft de bal voor. Rovine rent richting de bal. Rovine draait met de bal, schiet en ... Enyiaku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trezza neemt de hoekschop. Na een snelle pass probeert Oesterheld de bal onder controle te krijgen. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Enyiaku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Brew geeft een hoge lob. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Brew speelt de bal door. Klungelig pakt Rovine de bal. Rovine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lanev speelt de bal door. Bdeir is nu in balbezit. Bdeir geeft een lange en hoge pass. Rovine rent richting de bal. Rovine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Perosino bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosino speelt de bal door. Klungelig pakt Bdeir de bal. Bdeir geeft de bal voor. Cvengoš krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Wodarz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bdeir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 37%, Steaua Vitan 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DINAMO RANGERS F.C. - Steaua Vitan 0:0