Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fc ganda Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6283
fc ganda Sirius Black
laatst Tactiek variax 2
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 38.4
weak Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen very good


9e minuut.
Aldeondo rent richting de bal. Lyubenov is nu in balbezit. Aldeondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldeondo schiet op doel. Hanysek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tollenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Hostyn onderschept slim de pass. Hostyn probeert naar een medespeler te passen. Aldeondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldeondo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Aldeondo verovert de bal door een tackle van achteren. Aldeondo passt de bal zonder na te denken. Lyubenov is nu in balbezit. Lyubenov schiet op doel. Vanmaelsaeke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mirończuk is nu in balbezit. Gosse onderschept slim de pass. Gosse probeert naar een medespeler te passen. Lyubenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyubenov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Guercino speelt de bal door. Lyubenov is nu in balbezit. Lyubenov passt de bal met de wreef. Aldeondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldeondo haalt uit met een fantastische trap. Hanysek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 58%, Sirius Black 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc ganda - Sirius Black 0:0

58e minuut.
Daar is Guercino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanbeek begaat een overtreding. Guercino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guercino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aldeondo heeft problemen om de bal te vangen. Aldeondo draait met de bal, schiet en ... Vanmaelsaeke probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Kiekens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hostyn is nu in balbezit. Hostyn met een sublieme pass. Lyubenov is nu in balbezit. Lyubenov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gosse rent richting de bal. Gosse passt de bal in één keer door. Van Looveren heeft problemen om de bal te vangen. Lyubenov rent richting de bal. Lyubenov schiet op doel. Hanysek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - Sirius Black 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 60%, Sirius Black 40%.
fc ganda - Sirius Black 0:1