Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Chrüzbandriisser Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2601
FC Chrüzbandriisser FC Ruppen
4 hinde2 före Tactiek FCSG-3Fach Sturm
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
51.8 gemiddelde waardering 50.6
excellent Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Wernli verovert de bal door een tackle van achteren. Wernli geeft een lange en hoge pass. Pulfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulfer draait met de bal, schiet en ... Lory werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - FC Ruppen 0:1

5e minuut.
Cederholm is nu in balbezit. Cederholm speelt de bal door. Barum probeert naar een medespeler te passen. Goldner rent richting de bal. Goldner schiet op doel. Salm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bechstein kopt de bal weg. Klungelig pakt Barum de bal. Barum met een sublieme pass. Ilg is nu in balbezit. Ilg draait met de bal, schiet en ... Salm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Lyner met een snelle inworp. Barum rent richting de bal. Barum passt de bal zonder na te denken. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Goldner probeert naar een medespeler te passen. Cederholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wernli zijn tegenspeler op de grond. Wernli krijgt een gele kaart. Cederholm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cederholm neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gnägi speelt de bal door. Viletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Viletta de bal. Viletta geeft de bal voor. Pulfer springt en kopt de bal. Lory bokst de bal weg. Puce krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chrüzbandriisser 48%, FC Ruppen 52%.
FC Chrüzbandriisser - FC Ruppen 0:1

82e minuut.
Negligé geeft een lange en hoge pass. Feller geeft een lange en hoge pass. Pulfer kopt de bal weg. Puce bereikt de bal nog maar net als eerste. Puce schiet op doel. Lory bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - FC Ruppen 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chrüzbandriisser 40%, FC Ruppen 60%.
FC Chrüzbandriisser - FC Ruppen 0:2