Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Olympique Lyon 1902 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3607
Olympique Lyon 1902 fc rooigem
352 Tactiek 532
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 28.7
adequate Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen average


11e minuut.
Castelein is nu in balbezit. Brae onderschept slim de pass. Brae speelt de bal door. Tengler rent richting de bal. Tengler haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Merckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann maakt een afschuwelijke overtreding. Merckx is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pollaris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Konradowski probeert naar een medespeler te passen. Beutels kopt de bal weg. Daar is Damian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Möllmer zal de hoekschop nemen. Pollaris kopt de bal weg. Janowitz probeert de bal aan de voet te houden. Brae bereikt de bal nog maar net als eerste. Brae haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trường kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Möllmer rent richting de bal. Met opzet legt Gheltiere zijn tegenspeler op de grond. Möllmer raakt geblesseerd tijdens het duel. Pischel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brae is nu in balbezit. Brae haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trường maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Beutels speelt de bal door. Dermul is nu in balbezit. Dermul passt de bal met de wreef. Verhoeven rent richting de bal. Verhoeven draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Konradowski trapt de bal weg. Merckx kopt de bal weg. Damian rent richting de bal. Damian schiet op doel. Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Konradowski probeert naar een medespeler te passen. Brae rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pollaris. Pollaris krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 50%, fc rooigem 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympique Lyon 1902 - fc rooigem 0:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dermul met een snelle inworp. Babinski is nu in balbezit. Verhoeven verovert de bal door een tackle van achteren. Verhoeven geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Merckx de bal. Merckx geeft de bal voor. Verhoeven kopt de bal weg. Damian is nu in balbezit. Damian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pollaris geeft een hoge lob. Babinski is nu in balbezit. Babinski geeft een lange en hoge pass. Verhoeven is nu in balbezit. Verhoeven haalt uit met een fantastische trap. Konradowski bokst de bal weg.

58e minuut.
Daar is Husmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merckx is nu in balbezit. Merckx met een sublieme pass. Damian is nu in balbezit. Damian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pischel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Möllmer geeft een lange en hoge pass. Tengler probeert naar een medespeler te passen. Brae rent richting de bal. Brae haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trường kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Beutels is nu in balbezit. Beutels probeert naar een medespeler te passen. Pischel bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian onderschept slim de pass. Damian passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 44%, fc rooigem 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympique Lyon 1902 - fc rooigem 0:0