Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vfb Soccerwadln 08 Tirol Caminata
Buli Tactiek pig_av
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 7
54.2 gemiddelde waardering 39.3
solid Schieten adequate
very good Passen average
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Tuesta geeft de bal voor. Crudele kopt de bal weg. Przeżuwacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeżuwacz geeft de bal voor. Łubkowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Baruffi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Funk de bal onder controle te krijgen. Pagno schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pagno is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Tomescu passt de bal zonder na te denken. Chiaretto verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Łubkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu speelt de bal door. Funk probeert naar een medespeler te passen. Crudele rent richting de bal. Crudele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Passamonti komt het veld opgelopen. Amadei komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vfb Soccerwadln 08 Tirol 29%, Caminata 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - Caminata 0:0

53e minuut.
Funk rent richting de bal. Funk probeert naar een medespeler te passen. Łubkowski is nu in balbezit. Łubkowski haalt uit met een fantastische trap. Cavasino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Przeżuwacz kopt de bal weg. Crudele bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serafini. Crudele roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Crudele kan niet meer verder spelen. Conde komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Buitenspel voor Amadei. Goede buitenspelval van de verdediging. Phúc Lâm neemt vlug de vrije trap. Conde kopt de bal weg. Łubkowski probeert de bal met de borst te controleren. Łubkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Funk probeert naar een medespeler te passen. Baruffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffi speelt de bal door. Amadei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadei draait met de bal, schiet en ... Dalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Phúc Lâm onderschept slim de pass. Phúc Lâm passt de bal met de wreef. Conde is nu in balbezit. Conde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - Caminata 1:0

74e minuut.
Passamonti geeft een hoge lob. Buitenspel voor Lagana. Goede buitenspelval van de verdediging. Tomescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Funk rent richting de bal. Funk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cavasino trapt de bal weg. Passamonti rent richting de bal. Passamonti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amadei de bal. Amadei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Tambasco verovert de bal door een tackle van achteren. Chiaretto speelt de bal door. Daar is Serafini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conde rent richting de bal. Conde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Funk bereikt de bal nog maar net als eerste. Funk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - Caminata 2:0

89e minuut.
Conde passt de bal in één keer door. Tomescu rent richting de bal. Tomescu met een sublieme pass. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Phúc Lâm kopt de bal weg. Klungelig pakt Conde de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gheller. Gheller krijgt een gele kaart. Conde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Phúc Lâm zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łubkowski rent richting de bal. Łubkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - Caminata 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vfb Soccerwadln 08 Tirol 29%, Caminata 71%.
Vfb Soccerwadln 08 Tirol - Caminata 3:0