Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KALATA BOYS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 597
KALATA BOYS Modrzewianka Dziekanowice
rrr Tactiek Defend
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 42.7
very good Schieten very good
solid Passen adequate
good Verdedigen average


11e minuut.
Magnone verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Guga met een snelle inworp. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Taggart de bal. Oskarsson rent richting de bal. Oskarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Modrzewianka Dziekanowice 1:0

11e minuut.
Való bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pană. Való is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sterling zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Való kan de bal niet met de borst controleren. Való haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KALATA BOYS - Modrzewianka Dziekanowice 1:1

13e minuut.
Grgurević speelt de bal door. Márquez is nu in balbezit. Márquez probeert naar een medespeler te passen. Való is nu in balbezit. Való schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sterling passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grgurević de bal. Grgurević probeert naar een medespeler te passen. Való is nu in balbezit. Való haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Oskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskarsson speelt de bal door. Cuaresma geeft een hoge lob. Pană krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Oskarsson rent richting de bal. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vloet verovert de bal door een tackle van achteren. Vloet geeft de bal voor. Pană springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sterling probeert naar een medespeler te passen. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šaier. Márquez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Márquez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Salva onderschept slim de pass. Salva met een sublieme pass. De Tommasi rent richting de bal. Való onderschept slim de pass. Való haalt uit met een fantastische trap. Moldenhauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Damjanov kopt de bal weg. Sterling rent richting de bal. Sterling met een sublieme pass. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való schiet op doel. Moldenhauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Vloet probeert naar een medespeler te passen. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma met een sublieme pass. Pană rent richting de bal. Pană schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Goetzinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Ba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Klungelig pakt Rabanada de bal. Pană rent richting de bal. Pană passt de bal met de wreef. Oskarsson is nu in balbezit. Oskarsson schiet op doel. Goetzinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Klungelig pakt Brčelić de bal. Grgurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgurević passt de bal met de wreef. Való rent richting de bal. Való draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 46%, Modrzewianka Dziekanowice 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KALATA BOYS - Modrzewianka Dziekanowice 1:1

47e minuut.
Caminante passt de bal zonder na te denken. Márquez speelt de bal door. Való is nu in balbezit. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Camrković probeert naar een medespeler te passen. Oskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskarsson speelt de bal door. Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Šaier kopt de bal weg. Grgurević heeft problemen om de bal te vangen. Oskarsson rent richting de bal. Grgurević verovert de bal door een tackle van achteren. Vloet geeft de bal voor. Goetzinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rabanada rent richting de bal. Rabanada geeft de bal voor. Inworp. Guga met de inworp. Camrković geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Camrković probeert naar een medespeler te passen. Taggart rent richting de bal. Taggart passt de bal met de wreef. Pană rent richting de bal. Pană haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Vloet verovert de bal door een tackle van achteren. Vloet speelt de bal door. Cuaresma geeft een hoge lob. Pană springt en kopt de bal. Goetzinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Camrković passt de bal met de wreef. Caminante met een sublieme pass. Pană is nu in balbezit. Pană haalt uit met een fantastische trap. Goetzinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Modrzewianka Dziekanowice 2:1

75e minuut.
Magnone probeert naar een medespeler te passen. Márquez is nu in balbezit. Márquez passt de bal zonder na te denken. Való bereikt de bal nog maar net als eerste. Való haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Brčelić passt de bal in één keer door. Camrković rent richting de bal. Camrković met een sublieme pass. Pană is nu in balbezit. Pană schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Guga probeert de bal met de borst te controleren. Vloet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vloet passt de bal zonder na te denken. Oskarsson rent richting de bal. Oskarsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Šaier onderschept slim de pass. Šaier passt de bal met de wreef. Vloet met een sublieme pass. Pană rent richting de bal. Pană schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Modrzewianka Dziekanowice 3:1

86e minuut.
De Tommasi geeft de bal voor. Cuaresma geeft een hoge lob. Rabanada kopt de bal weg. Oskarsson is nu in balbezit. Oskarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Šaier kopt de bal weg. Vloet rent richting de bal. Vloet passt de bal met de wreef. Pană rent richting de bal. Pană schiet op doel. Goetzinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oskarsson rent richting de bal. Oskarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Modrzewianka Dziekanowice 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 35%, Modrzewianka Dziekanowice 65%.
KALATA BOYS - Modrzewianka Dziekanowice 4:1