Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fap Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5391
fap Mad Devils
3na3 Tactiek 343
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 34.3
average Schieten formidable
good Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Klungelig pakt Vujnović de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Takanen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vainiotalo is nu in balbezit. Vainiotalo draait met de bal, schiet en ... Richling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Vasiljević heeft problemen om de bal te vangen. Vasiljević probeert naar een medespeler te passen. Deghenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uotinen onderschept slim de pass. Uotinen schiet op doel. Richling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vainiotalo is nu in balbezit. Pieskä is nu in balbezit. Pieskä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Mad Devils 0:1

7e minuut.
Vasiljević onderschept slim de pass. Vasiljević passt de bal zonder na te denken. Daar is Simeunović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Uotinen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uotinen speelt de bal door. Vainiotalo is nu in balbezit. Vainiotalo haalt uit met een fantastische trap. Richling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Mad Devils 0:2

12e minuut.
Velimirović is nu in balbezit. Inworp. Toivanen met een snelle inworp. Uotinen is nu in balbezit. Uotinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deghenghi is nu in balbezit. Uotinen onderschept slim de pass. Uotinen haalt uit met een fantastische trap. Richling bokst de bal weg. Pieskä is nu in balbezit. Pieskä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Mad Devils 0:3

20e minuut.
Palola geeft een lange en hoge pass. Vainiotalo is nu in balbezit. Vainiotalo probeert naar een medespeler te passen. Pieskä is nu in balbezit. Pieskä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Valomäki verovert de bal door een tackle van achteren. Valomäki met een sublieme pass. Deghenghi is nu in balbezit. Uotinen verovert de bal door een tackle van achteren. Uotinen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Uotinen onderschept slim de pass. Uotinen speelt de bal door. Pieskä is nu in balbezit. Pieskä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Mad Devils 0:4

38e minuut.
Uotinen probeert naar een medespeler te passen. Vainiotalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainiotalo speelt de bal door. Pieskä rent richting de bal. Pieskä schiet op doel. Richling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pieskä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieskä schiet op doel. Richling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Takanen met een snelle inworp. Deghenghi is nu in balbezit. Uotinen verovert de bal door een tackle van achteren. Uotinen geeft een hoge lob. Pieskä maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fap 65%, Mad Devils 35%.
fap - Mad Devils 0:4

46e minuut.
Takanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Takanen passt de bal met de wreef. Vainiotalo is nu in balbezit. Vainiotalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Mad Devils 0:5

50e minuut.
Takanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Takanen passt de bal zonder na te denken. Pieskä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieskä schiet op doel. Richling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Mad Devils 0:6

66e minuut.
Takanen probeert naar een medespeler te passen. Vainiotalo rent richting de bal. Vainiotalo speelt de bal door. Uotinen is nu in balbezit. Uotinen schiet op doel. Richling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pieskä heeft problemen om de bal te vangen. Pieskä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Mad Devils 0:7

70e minuut.
Daar is Joensuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Simeunović stond buitenspel. Valomäki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Uotinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uotinen schiet op doel. De bal raakt de paal. Richling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Pieskä speelt de bal door. Klungelig pakt Vainiotalo de bal. Vainiotalo met een sublieme pass. Uotinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uotinen haalt uit met een fantastische trap. Richling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vainiotalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainiotalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Mad Devils 0:8

80e minuut.
Pieskä passt de bal in één keer door. Vainiotalo is nu in balbezit. Vainiotalo speelt de bal door. Pieskä rent richting de bal. Pieskä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Mad Devils 0:9

82e minuut.
Uotinen rent richting de bal. Uotinen passt de bal zonder na te denken. Vainiotalo is nu in balbezit. Vainiotalo draait met de bal, schiet en ... Richling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Mad Devils 0:10

86e minuut.
Takanen is nu in balbezit. Takanen passt de bal met de wreef. Pieskä is nu in balbezit. Pieskä haalt uit met een fantastische trap. Richling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Mad Devils 0:11

87e minuut.
Pieskä raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sandberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fap 74%, Mad Devils 26%.
fap - Mad Devils 0:11