Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Acute Meadow Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3839
Kiepski Team mensky hensky
bee Tactiek pi0ntek
47% Balbezit 53%
15% Spel op eigen helft 85%
46 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 28.5
good Schieten adequate
very good Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Mróz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Záveský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mróz is nu in balbezit. Mróz schiet op doel. Rentoumis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Apreutului is nu in balbezit. Dziekanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dziekanowski probeert naar een medespeler te passen. Záveský is nu in balbezit. Záveský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Rentoumis met een sublieme pass. Apreutului speelt de bal door. Valdivieso rent richting de bal. Mróz onderschept slim de pass. Mróz schiet op doel. Rentoumis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mróz is nu in balbezit. Mróz schiet op doel. Rentoumis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 1:0

10e minuut.
Valdivieso speelt de bal door. Rogoziński met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klárik zal de hoekschop nemen. Záveský krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 2:0

11e minuut.
Rudnick is nu in balbezit. Rudnick geeft een lange en hoge pass. Fernández geeft een lange en hoge pass. Záveský springt en kopt de bal. Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mróz draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Rentoumis trapt de bal weg. Fernández geeft een lange en hoge pass. Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klárik onderschept slim de pass. Klárik passt de bal met de wreef. Záveský bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Záveský de bal. Záveský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 3:0

22e minuut.
Klungelig pakt Záveský de bal. Mróz rent richting de bal. Záveský rent richting de bal. Záveský haalt uit met een fantastische trap. Rentoumis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 4:0

24e minuut.
Záveský is nu in balbezit. Apreutului rent richting de bal. Mróz is nu in balbezit. Mróz haalt uit met een fantastische trap. Rentoumis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 5:0

25e minuut.
Mróz is nu in balbezit. Apreutului is nu in balbezit. Apreutului geeft een lange en hoge pass. Fernández kan de bal niet met de borst controleren. Fernández geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fernández geeft een hoge lob. Rentoumis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Apreutului, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Záveský is nu in balbezit. Záveský schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mróz rent richting de bal. Mróz probeert naar een medespeler te passen. Záveský rent richting de bal. Záveský schiet op doel. Rentoumis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fernández onderschept slim de pass. Fernández geeft een lange en hoge pass. Daar is Mróz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mróz draait met de bal, schiet en ... Rentoumis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 6:0

31e minuut.
Valdivieso is nu in balbezit. Valdivieso met een sublieme pass. Klárik geeft een lange en hoge pass. Záveský is nu in balbezit. Záveský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 7:0

32e minuut.
Klungelig pakt Ülkü de bal. Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślewicz passt de bal met de wreef. Klárik geeft een lange en hoge pass. Záveský krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fernández met een sublieme pass. Mróz heeft problemen om de bal te vangen. Záveský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záveský schiet op doel. Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 8:0

37e minuut.
Klungelig pakt Ülkü de bal. Mróz is nu in balbezit. Záveský is nu in balbezit. Záveský haalt uit met een fantastische trap. Rentoumis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 9:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klárik met de inworp. Mróz is nu in balbezit. Mróz haalt uit met een fantastische trap. Rentoumis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 10:0

44e minuut.
Dziekanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dziekanowski passt de bal in één keer door. Záveský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záveský haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mróz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiepski Team 20%, mensky hensky 80%.
Kiepski Team - mensky hensky 11:0

48e minuut.
Fernández geeft de bal voor. Rentoumis probeert naar een medespeler te passen. Apreutului heeft problemen om de bal te vangen. Záveský rent richting de bal. Záveský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Rentoumis met een harde bal richting middenveld. Klárik kopt de bal weg. Klungelig pakt Mróz de bal. Záveský is nu in balbezit. Záveský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 12:0

55e minuut.
Apreutului rent richting de bal. Mróz is nu in balbezit. Apreutului maakt een afschuwelijke overtreding. Apreutului krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Fernández is nu in balbezit. Fernández geeft een lange en hoge pass. Mróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mróz schiet op doel. Rentoumis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Inworp. Apreutului met de inworp. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Mróz is nu in balbezit. Mróz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fernández zal de hoekschop nemen. Záveský krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 13:0

60e minuut.
Valdivieso passt de bal zonder na te denken. Ülkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Záveský onderschept slim de pass. Záveský schiet op doel. Rentoumis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 14:0

64e minuut.
Dziekanowski onderschept slim de pass. Dziekanowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Záveský de bal. Záveský haalt uit met een fantastische trap. Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 15:0

65e minuut.
Apreutului probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valdivieso de bal. Mróz onderschept slim de pass. Mróz haalt uit met een fantastische trap. Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 16:0

67e minuut.
Daar is Mróz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Záveský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Záveský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záveský haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rentoumis probeert naar een medespeler te passen. Apreutului is nu in balbezit. Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández geeft een hoge lob. Rentoumis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Záveský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záveský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 17:0

73e minuut.
Rogoziński passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klárik met een snelle inworp. Záveský is nu in balbezit. Záveský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Apreutului met een sublieme pass. Ülkü probeert naar een medespeler te passen. Klárik geeft een lange en hoge pass. Záveský krijgt zijn hoofd ertegen. Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Záveský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záveský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 18:0

76e minuut.
Gaiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik onderschept slim de pass. Klárik geeft een lange en hoge pass. Záveský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záveský draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Apreutului kopt de bal weg. Valdivieso met een sublieme pass. Cieślewicz rent richting de bal. Klárik verovert de bal door een tackle van achteren. Klárik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Záveský kopt de bal weg. Mróz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valdivieso. Valdivieso krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Dziekanowski onderschept slim de pass. Dziekanowski passt de bal met de wreef. Záveský rent richting de bal. Záveský draait met de bal, schiet en ... Rentoumis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Apreutului passt de bal zonder na te denken. Fernández is nu in balbezit. Fernández passt de bal met de wreef. Záveský rent richting de bal. Záveský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 19:0

84e minuut.
Ülkü rent richting de bal. Klárik verovert de bal door een tackle van achteren. Klárik speelt de bal door. Klungelig pakt Záveský de bal. Záveský draait met de bal, schiet en ... Rentoumis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Rudnick geeft een lange en hoge pass. Fernández kan de bal niet met de borst controleren. Fernández passt de bal in één keer door. Mróz heeft problemen om de bal te vangen. Mróz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rentoumis trapt de bal weg. Klárik probeert naar een medespeler te passen. Mróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mróz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 20:0

90e minuut.
Fernández rent richting de bal. Fernández speelt de bal door. Záveský is nu in balbezit. Záveský draait met de bal, schiet en ... Rentoumis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 21:0

90e minuut.
Ülkü met een sublieme pass. Guzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzman geeft de bal voor. Záveský probeert de bal aan de voet te houden. Záveský draait met de bal, schiet en ... Rentoumis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - mensky hensky 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiepski Team 11%, mensky hensky 89%.
Kiepski Team - mensky hensky 22:0