Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 22:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: El Pequeño del Rio Negro
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3157
Los Miles CADM FC
Misol Tactiek 442_Pueblo
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten good
adequate Passen very good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Callejas kopt de bal weg. Pesquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesquera geeft de bal voor. Fleurquin is nu in balbezit. Fleurquin schiet op doel. Parada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Cavani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchmann rent richting de bal. Nikolov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buchmann raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Folch neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Pollo is nu in balbezit. De Agustini verovert de bal door een tackle van achteren. Cavassa begaat een overtreding. Cavassa krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Parada trapt de bal weg van het doel. Folch kopt de bal weg. Nikolov probeert de bal aan de voet te houden. Buchmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchmann haalt uit met een fantastische trap. Puyol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Lando passt de bal in één keer door. Fleurquin is nu in balbezit. Fleurquin passt de bal met de wreef. Pesquera geeft een lange en hoge pass. De Agustini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Folch controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Casanova komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Pollo onderschept slim de pass. Inworp. Pesquera met een snelle inworp. De Agustini rent richting de bal. De Agustini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pittaluga rent richting de bal. Olaza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pittaluga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trifu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miles 69%, CADM FC 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Miles - CADM FC 0:0

46e minuut.
Csató komt het veld opgelopen. Zab komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Pittaluga kopt de bal weg. Mckinnon rent richting de bal. De Agustini onderschept slim de pass. De Agustini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - CADM FC 0:1

60e minuut.
Buitenspel voor Zab. Goede buitenspelval van de verdediging. Cascini komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cascini rent richting de bal. Fleurquin verovert de bal door een tackle van achteren. Fleurquin passt de bal in één keer door. Pittaluga rent richting de bal. Pittaluga draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - CADM FC 0:2

81e minuut.
Csató rent richting de bal. Csató passt de bal in één keer door. Zab is nu in balbezit. Zab draait met de bal, schiet en ... Puyol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - CADM FC 1:2

85e minuut.
Lando heeft problemen om de bal te vangen. Lando geeft een lange en hoge pass. De Agustini rent richting de bal. De Agustini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - CADM FC 1:3

87e minuut.
Pollo kan de bal niet met de borst controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pesquera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Agustini bereikt de bal nog maar net als eerste. De Agustini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pesquera speelt de bal door. Lando met een sublieme pass. Pittaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga haalt uit met een fantastische trap. Trifu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - CADM FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miles 58%, CADM FC 42%.
Los Miles - CADM FC 1:4