Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Modroveský plácek
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5563
Děti z Modré vsi FK Lynx
DEFOrce Tactiek blau
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 35.7
formidabel Schieten solide
goed Passen zwak
solide Verdedigen zwak


1e minuut.
Smolej met een sublieme pass. Klungelig pakt Rosier de bal. Lisjak is nu in balbezit. Nelson rent richting de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ... Košinár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - FK Lynx 1:0

7e minuut.
Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson geeft de bal voor. Hajdák is nu in balbezit. Rosier verovert de bal door een tackle van achteren. Rosier haalt uit met een fantastische trap. Košinár bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - FK Lynx 2:0

9e minuut.
Tremolada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Lisjak de bal. Lisjak speelt de bal door. Rosier is nu in balbezit. Rosier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - FK Lynx 3:0

17e minuut.
Kuchár geeft de bal voor. Inworp. Ringo met de inworp. Smolej geeft een lange en hoge pass. Nelson krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Libák kan de bal niet met de borst controleren. Nelson onderschept slim de pass. Lisjak is nu in balbezit. Lisjak schiet op doel. Košinár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - FK Lynx 4:0

23e minuut.
Signorelli onderschept slim de pass. Signorelli met een sublieme pass. Nelson rent richting de bal. Nelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - FK Lynx 5:0

25e minuut.
von Prag is nu in balbezit. von Prag geeft de bal voor. Tomčin heeft problemen om de bal te vangen. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson schiet op doel. Košinár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - FK Lynx 6:0

30e minuut.
Sochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochan passt de bal met de wreef. Daar is Simík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Smolej onderschept slim de pass. Smolej probeert naar een medespeler te passen. Lisjak is nu in balbezit. Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Smolej verovert de bal door een tackle van achteren. Smolej geeft een hoge lob. Nelson is nu in balbezit. Nelson draait met de bal, schiet en ... Košinár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - FK Lynx 7:0

36e minuut.
Louis is nu in balbezit. Koksov onderschept slim de pass. Koksov passt de bal met de wreef. Sandala is nu in balbezit. Sandala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herda is nu in balbezit. Herda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Nelson probeert naar een medespeler te passen. Rosier is nu in balbezit. Rosier passt de bal zonder na te denken. Nelson is nu in balbezit. Nelson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
von Prag kan de bal niet met de borst controleren. von Prag probeert naar een medespeler te passen. Rosier is nu in balbezit. Rosier schiet op doel. Košinár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - FK Lynx 8:0

42e minuut.
Smolej speelt de bal door. Hajdák rent richting de bal. Hajdák geeft een hoge lob. Herda kan de bal niet met de borst controleren. Herda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tremolada met een snelle inworp. Adam is nu in balbezit. Nelson onderschept slim de pass. Nelson geeft een lange en hoge pass. Košinár bokst de bal weg. Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - FK Lynx 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Děti z Modré vsi 33%, FK Lynx 67%.
Děti z Modré vsi - FK Lynx 9:0

46e minuut.
Pružina komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lisjak passt de bal met de wreef. Pružina heeft problemen om de bal te vangen. Pružina passt de bal in één keer door. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Signorelli is nu in balbezit. Signorelli speelt de bal door. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson haalt uit met een fantastische trap. Košinár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Smolej rent richting de bal. Smolej geeft de bal voor. Klungelig pakt Hajdák de bal. Pružina rent richting de bal. Pružina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Ringo speelt de bal door. Klungelig pakt Smolej de bal. Smolej geeft de bal voor. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Lisjak speelt de bal door. Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson haalt uit met een fantastische trap. Tomčin probeert de bal aan de voet te houden. Košinár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - FK Lynx 10:0

67e minuut.
Smolej is nu in balbezit. Smolej geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tomčin de bal. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tremolada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremolada passt de bal in één keer door. Simík rent richting de bal. Lisjak verovert de bal door een tackle van achteren. Lisjak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kuchár heeft problemen om de bal te vangen. Pružina onderschept slim de pass. Lisjak is nu in balbezit. Pružina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lisjak met een sublieme pass. Klungelig pakt Nelson de bal. Adam maakt een afschuwelijke overtreding. Adam krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Tomčin heeft problemen om de bal te vangen. Nelson is nu in balbezit. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson verovert de bal door een tackle van achteren. Nelson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nelson is nu in balbezit. Signorelli is nu in balbezit. Signorelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nelson de bal. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Simík probeert de bal met de borst te controleren. Kuchár met een sublieme pass. Smolej bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolej schiet op doel. Sochan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - FK Lynx 11:0

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomčin trapt de bal weg. Smolej kopt de bal weg. Klungelig pakt Nelson de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lisjak passt de bal in één keer door. Signorelli speelt de bal door. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson draait met de bal, schiet en ... Košinár probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Smolej rent richting de bal. Smolej geeft de bal voor. Klungelig pakt Libák de bal. Lisjak rent richting de bal. Lisjak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Košinár maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Herda onderschept slim de pass. Sochan is nu in balbezit. Sochan passt de bal zonder na te denken. Herda rent richting de bal. Herda schiet op doel. Kopplin bokst de bal weg. Sandala is nu in balbezit. Sandala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - FK Lynx 11:1

88e minuut.
Pružina kopt de bal weg. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nelson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. von Prag wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Simík bereikt de bal nog maar net als eerste. Simík geeft de bal voor. Sandala rent richting de bal. Sandala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - FK Lynx 11:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Děti z Modré vsi 22%, FK Lynx 78%.
Děti z Modré vsi - FK Lynx 11:2