Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: TRANS X Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9442
TRANS X FC LYNX
eso Tactiek 442++
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 52.7
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


10e minuut.
Bianchi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Załuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaúcho is nu in balbezit. Załuski verovert de bal door een tackle van achteren. Załuski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gaúcho probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Méndez rent richting de bal. Sánchez Méndez passt de bal zonder na te denken. Gamboa rent richting de bal. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sarlós met een sublieme pass. Sánta rent richting de bal. Sánta speelt de bal door. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Güleryüz is nu in balbezit. Delage is nu in balbezit. Güleryüz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Güleryüz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Sánta probeert naar een medespeler te passen. Petró bereikt de bal nog maar net als eerste. Petró met een sublieme pass. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Caccavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarlós onderschept slim de pass. Sarlós passt de bal in één keer door. Gamboa rent richting de bal. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gamboa passt de bal in één keer door. Petró met een sublieme pass. Gamboa rent richting de bal. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moura de bal onder controle te krijgen. Puussepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Sánta is nu in balbezit. Sánta passt de bal met de wreef. Gamboa rent richting de bal. Gamboa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sarlós passt de bal in één keer door. Sánchez Méndez heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Méndez geeft een lange en hoge pass. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puussepp speelt de bal door. Sarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurman. Kurman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 65%, FC LYNX 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TRANS X - FC LYNX 0:0

70e minuut.
Sánta geeft de bal voor. Klungelig pakt Delage de bal. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa schiet op doel. Puussepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Johne geeft een lange en hoge pass. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi speelt de bal door. Fexeus bereikt de bal nog maar net als eerste. Fexeus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Petró passt de bal met de wreef. Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Puussepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 0:1

80e minuut.
Sarlós geeft een hoge lob. Sánta kopt de bal weg. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Puussepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - FC LYNX 0:2

83e minuut.
Mekić is nu in balbezit. Mekić geeft de bal voor. Daar is Johne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa draait met de bal, schiet en ... Puussepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 64%, FC LYNX 36%.
TRANS X - FC LYNX 0:2