Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ireland Pilipinas
Hibernian V1 Tactiek Uruguay
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
74.3 gemiddelde waardering 70.5
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


11e minuut.
Awitan probeert naar een medespeler te passen. Paa probeert de bal met de borst te controleren. Awitan rent richting de bal. Awitan geeft een lange en hoge pass. Lontok is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lontok rent richting de bal. Lontok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Pilipinas 0:1

17e minuut.
Paa met een sublieme pass. Tandoc rent richting de bal. Tandoc passt de bal zonder na te denken. Penano bereikt de bal nog maar net als eerste. Penano schiet op doel. English bokst de bal weg. Carthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Carthy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Awitan met de inworp. Paa geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Penano springt en kopt de bal. English werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Pilipinas 0:2

33e minuut.
Banker rent richting de bal. Cua begaat een overtreding. Banker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Banker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De Khros krijgt zijn hoofd ertegen. Rivera bokst de bal weg.

35e minuut.
Awitan is nu in balbezit. Awitan geeft een lange en hoge pass. Foy heeft problemen om de bal te vangen. Penano bereikt de bal nog maar net als eerste. Penano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Gilchrist rent richting de bal. Gilchrist geeft een lange en hoge pass. De Khros bereikt de bal nog maar net als eerste. De Khros schiet op doel. Rivera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Pilipinas 1:2

39e minuut.
Larrazabal is nu in balbezit. De Khros onderschept slim de pass. Awitan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Awitan krijgt een gele kaart. De Khros raakt geblesseerd tijdens het duel. Banker neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ireland - Pilipinas 2:2

41e minuut.
Tandoc kopt de bal weg. Deegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Penano verovert de bal door een tackle van achteren. Penano draait met de bal, schiet en ... English maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Pilipinas 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland 43%, Pilipinas 57%.
Ireland - Pilipinas 2:3

46e minuut.
Awitan geeft de bal voor. Lontok is nu in balbezit. Yeats legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lontok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lontok neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Pilipinas 2:4

70e minuut.
Daar is Gilchrist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilchrist passt de bal in één keer door. De Khros is nu in balbezit. De Khros schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Norman komt het veld opgelopen. Minnerup komt het veld opgelopen. Lawrie komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Larrazabal passt de bal in één keer door. Foy is nu in balbezit. Paa verovert de bal door een tackle van achteren. Paa probeert naar een medespeler te passen. Penano is nu in balbezit. English bokst de bal weg. Penano bereikt de bal nog maar net als eerste. Penano schiet op doel. English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carthy verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Pilipinas 2:5

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hyde komt het veld opgelopen. Forster komt het veld opgelopen. Gilchrist met de inworp. Lawrie probeert naar een medespeler te passen. Gilchrist geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Paa onderschept slim de pass. Paa passt de bal in één keer door. Lontok is nu in balbezit. Lontok haalt uit met een fantastische trap. English werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ireland - Pilipinas 2:6

86e minuut.
Awitan rent richting de bal. Awitan passt de bal zonder na te denken. Lontok is nu in balbezit. Lontok draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Tandoc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paa is nu in balbezit. Paa passt de bal zonder na te denken. Penano is nu in balbezit. Penano draait met de bal, schiet en ... English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Larrazabal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gilchrist met een snelle inworp. Lawrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ireland 47%, Pilipinas 53%.
Ireland - Pilipinas 2:6