Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: nieMaZnaczenia Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 808
nieMaZnaczenia Pędzące_Kurczaki
442 Tactiek 343
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 41.5
weak Schieten solid
average Passen adequate
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Bębenek geeft de bal voor. Kuntoš bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zawodny. Zawodny krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Sabow passt de bal met de wreef. Łapka is nu in balbezit. Łapka speelt de bal door. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tomczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Wacławik de bal. Łapka rent richting de bal. Wacławik verovert de bal door een tackle van achteren. Wacławik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Sabow passt de bal zonder na te denken. Łapka probeert naar een medespeler te passen. Corsso speelt de bal door. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... Buła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Sabow is nu in balbezit. Piersic begaat een overtreding. Sabow is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bębenek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moldoveanu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wacławik speelt de bal door. Kuntoš speelt de bal door. Piersic rent richting de bal. Piersic draait met de bal, schiet en ... Mondragón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nieMaZnaczenia - Pędzące_Kurczaki 1:0

28e minuut.
Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu onderschept slim de pass. Zawodny is nu in balbezit. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. Buła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Klungelig pakt Mankiewicz de bal. Szklanka onderschept slim de pass. Szklanka passt de bal met de wreef. Zawodny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Stachura de bal. Stachura geeft een hoge lob. Zawodny kopt de bal weg. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nieMaZnaczenia 55%, Pędzące_Kurczaki 45%.
nieMaZnaczenia - Pędzące_Kurczaki 1:0

47e minuut.
Łapka met een sublieme pass. Zawodny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodny speelt de bal door. Szklanka heeft problemen om de bal te vangen. Szklanka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Buła trapt de bal weg van het doel. Sabow kopt de bal weg. Daar is Lichański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Stachura kopt de bal weg. Corsso is nu in balbezit. Tomczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corsso moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Corsso kan niet meer verder spelen. Catuaba komt het veld opgelopen. Sabow zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moldoveanu rent richting de bal. Zawodny is nu in balbezit. Zawodny schiet op doel. Buła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu schiet op doel. Buła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Inworp. Stachura met een snelle inworp. Nowrotek probeert de bal met de borst te controleren. Szklanka is nu in balbezit. Szklanka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Piersic controleert de bal met de borst. Sabow rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piersic. Piersic krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Sabow is nu in balbezit. Sabow met een sublieme pass. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu draait met de bal, schiet en ... Inczewski probeert de bal aan de voet te houden. Buła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zawodny is nu in balbezit. Zawodny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Wężyk speelt de bal door. Tomczak speelt de bal door. Zołda is nu in balbezit. Piersic is nu in balbezit. Piersic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mondragón trapt de bal weg van het doel. Zawodny kopt de bal weg. Szklanka is nu in balbezit. Szklanka passt de bal zonder na te denken. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. Buła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Szklanka verovert de bal door een tackle van achteren. Szklanka probeert naar een medespeler te passen. Inczewski rent richting de bal. Moldoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Moldoveanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Nowrotek passt de bal zonder na te denken. Wacławik controleert de bal met de borst. Catuaba geeft een hoge lob. Zawodny is nu in balbezit. Zawodny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sabow probeert naar een medespeler te passen. Stachura is nu in balbezit. Stachura probeert naar een medespeler te passen. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu schiet op doel. Buła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Zawodny verovert de bal door een tackle van achteren. Catuaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuntoš verovert de bal door een tackle van achteren. Szklanka onderschept slim de pass. Szklanka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nieMaZnaczenia 67%, Pędzące_Kurczaki 33%.
nieMaZnaczenia - Pędzące_Kurczaki 1:0