Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hayastan Nederland
Hayastan1 Tactiek We zijn erbij
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
78.5 gemiddelde waardering 77.2
brilliant Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen brilliant


4e minuut.
Avetissyan met een sublieme pass. Kasilyan speelt de bal door. Levyan rent richting de bal. Levyan geeft een hoge lob. Patrikyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Huygens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
de Vos rent richting de bal. Khan rent richting de bal. Xachikyan maakt een afschuwelijke overtreding. Xachikyan krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Blind passt de bal met de wreef. Canjels rent richting de bal. Kasilyan begaat een overtreding. Kasilyan krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Tatoyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Huygens met een sublieme pass. Avetissyan kopt de bal weg. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan haalt uit met een fantastische trap. Huygens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Avetissyan kopt de bal weg. Kasilyan speelt de bal door. Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levyan geeft de bal voor. Patrikyan springt en kopt de bal. Huygens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan 48%, Nederland 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hayastan - Nederland 0:0

50e minuut.
Buitenspel voor Klaiber. Goede buitenspelval van de verdediging. Eijkenbroek komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Aznavour kopt de bal weg. Klungelig pakt Kasilyan de bal. Kasilyan passt de bal in één keer door. Patrikyan rent richting de bal. Patrikyan draait met de bal, schiet en ... Huygens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Klungelig pakt Kasilyan de bal. de Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasilyan onderschept slim de pass. Kasilyan geeft een lange en hoge pass. Tatoyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Huygens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Dost passt de bal zonder na te denken. Kemper geeft een lange en hoge pass. Eijkenbroek kopt de bal weg. Khan is nu in balbezit. Khan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arustamyan heeft problemen om de bal te vangen. Arustamyan geeft een lange en hoge pass. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind geeft een lange en hoge pass. Eijkenbroek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Mouradyan komt het veld opgelopen. de Kruyk komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Eijkenbroek kopt de bal weg. Arustamyan is nu in balbezit. Arustamyan geeft de bal voor. Tatoyan rent richting de bal. Tatoyan schiet op doel. Huygens bokst de bal weg.

58e minuut.
Patrikyan geeft een hoge lob. Dost verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Levyan zal de hoekschop nemen. Patrikyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. de Kruyk stond buitenspel. Papalyan komt het veld opgelopen. Arustamyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Levyan is nu in balbezit. Levyan geeft een lange en hoge pass. Huygens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Lagarde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papalyan rent richting de bal. Papalyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan - Nederland 1:0

64e minuut.
Kasilyan speelt de bal door. Levyan is nu in balbezit. Levyan passt de bal met de wreef. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
de Kruyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mouradyan. de Kruyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Kemper zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Xachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kruyk onderschept slim de pass. de Kruyk draait met de bal, schiet en ... Egheyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Aznavour is nu in balbezit. Aznavour geeft de bal voor. Kemper met een sublieme pass. Klungelig pakt Papalyan de bal. Papalyan draait met de bal, schiet en ... Huygens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Hamikyan komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Canjels speelt de bal door. de Vos rent richting de bal. de Vos geeft de bal voor. Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Mouradyan probeert naar een medespeler te passen. Levyan probeert naar een medespeler te passen. Hamikyan rent richting de bal. Papalyan is nu in balbezit. Papalyan haalt uit met een fantastische trap. Huygens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Kasilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasilyan passt de bal in één keer door. Levyan rent richting de bal. Levyan geeft een lange en hoge pass. Hamikyan springt en kopt de bal. Huygens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Kasilyan speelt de bal door. Levyan rent richting de bal. Levyan passt de bal in één keer door. Hamikyan rent richting de bal. Hamikyan haalt uit met een fantastische trap. Huygens bokst de bal weg. MacDonald rent richting de bal. MacDonald geeft een lange en hoge pass. Kasilyan kopt de bal weg. Hamikyan is nu in balbezit. Hamikyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan 39%, Nederland 61%.
Hayastan - Nederland 1:0