Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rat Verlegh Stadion
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4402
Noad Advendo Combinatie A.A.Tchim
CVU Tactiek 352funil
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
50 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
68.8 gemiddelde waardering 30.1
brilliant Schieten weak
formidable Passen average
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Dragoun probeert naar een medespeler te passen. Vitomir is nu in balbezit. Vitomir passt de bal zonder na te denken. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
van Eijk passt de bal in één keer door. van Eck is nu in balbezit. van Eck passt de bal met de wreef. Keren is nu in balbezit. Keren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 1:0

4e minuut.
van Eck bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eck geeft een lange en hoge pass. Keren kopt de bal weg. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 2:0

8e minuut.
Keren is nu in balbezit. Keren passt de bal met de wreef. Kubala rent richting de bal. Kubala schiet op doel. Negreiros probeert de bal aan de voet te houden. Rocinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Keren is nu in balbezit. Keren speelt de bal door. Klungelig pakt Kubala de bal. Kubala draait met de bal, schiet en ... Rocinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 3:0

13e minuut.
van Eijk is nu in balbezit. van Eijk passt de bal in één keer door. Daar is van Eck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Eck geeft een hoge lob. Kubala springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 4:0

14e minuut.
Keren passt de bal met de wreef. van Eck bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eck geeft een hoge lob. Kubala rent richting de bal. Kubala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 5:0

22e minuut.
Switten geeft een hoge lob. Ponce kopt de bal weg. van Eijk probeert naar een medespeler te passen. van Eck bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eck geeft de bal voor. Rocinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kubala krijgt zijn hoofd ertegen. Rocinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van Eijk neemt de hoekschop. Keren springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
van Eck geeft een lange en hoge pass. Keren heeft problemen om de bal te vangen. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala draait met de bal, schiet en ... Rocinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 6:0

29e minuut.
Daar is Ponce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Eck rent richting de bal. van Eck probeert naar een medespeler te passen. Kubala is nu in balbezit. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Rocinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk passt de bal met de wreef. van Eck is nu in balbezit. van Eck geeft een lange en hoge pass. Kubala springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Birro heeft problemen om de bal te vangen. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 7:0

36e minuut.
Kubala is nu in balbezit. Kubala passt de bal in één keer door. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren haalt uit met een fantastische trap. Rocinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 8:0

37e minuut.
Pernambuco is nu in balbezit. Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala speelt de bal door. Keren rent richting de bal. Keren haalt uit met een fantastische trap. Rocinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ponce heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 9:0

39e minuut.
Ponce geeft een lange en hoge pass. Iuri rent richting de bal. Iuri geeft een hoge lob. Kubala is nu in balbezit. Kubala schiet op doel. Rocinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Portugal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Eck is nu in balbezit. van Eck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Iuri verovert de bal door een tackle van achteren. Iuri geeft een lange en hoge pass. Kubala kopt de bal weg. Keren rent richting de bal. Keren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rocinha met een harde bal richting middenveld. Switten kopt de bal weg. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala draait met de bal, schiet en ... Rocinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
van Eijk probeert naar een medespeler te passen. van Eck is nu in balbezit. van Eck geeft de bal voor. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noad Advendo Combinatie 25%, A.A.Tchim 75%.
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 10:0

46e minuut.
Switten met een sublieme pass. Keren is nu in balbezit. Keren geeft een lange en hoge pass. Kubala probeert de bal met de borst te controleren. Kubala schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
van Eijk probeert naar een medespeler te passen. van Eck rent richting de bal. van Eck geeft een lange en hoge pass. Kubala springt en kopt de bal. Rocinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 11:0

50e minuut.
Negreiros geeft een hoge lob. Dragoun kopt de bal weg. Klungelig pakt Portugal de bal. Keren rent richting de bal. Keren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rocinha trapt de bal weg. Dragoun kopt de bal weg. Switten geeft een hoge lob. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Rocinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 12:0

55e minuut.
Klungelig pakt Switten de bal. Switten speelt de bal door. Keren is nu in balbezit. Keren draait met de bal, schiet en ... Rocinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Switten passt de bal in één keer door. van Eck bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eck geeft een lange en hoge pass. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala draait met de bal, schiet en ... Rocinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Keren rent richting de bal. Keren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 13:0

61e minuut.
van Eijk geeft een lange en hoge pass. Keren kopt de bal weg. Kubala is nu in balbezit. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 14:0

63e minuut.
Dragoun speelt de bal door. Keren rent richting de bal. Keren passt de bal met de wreef. Kubala rent richting de bal. Kubala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Vitomir is nu in balbezit. Vitomir speelt de bal door. Iuri heeft problemen om de bal te vangen. Iuri geeft de bal voor. Keren krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Rocinha met een harde bal richting middenveld. Switten kopt de bal weg. Kubala is nu in balbezit. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 15:0

67e minuut.
van Eijk probeert naar een medespeler te passen. van Eck heeft problemen om de bal te vangen. van Eck speelt de bal door. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 16:0

69e minuut.
Klungelig pakt Kubala de bal. Kubala passt de bal zonder na te denken. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 17:0

71e minuut.
Keren geeft een lange en hoge pass. Ponce rent richting de bal. Kubala onderschept slim de pass. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Rocinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 18:0

73e minuut.
Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kubala de bal onder controle te krijgen. Switten geeft een hoge lob. Keren krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dragoun is nu in balbezit. Dragoun geeft de bal voor. van Eck bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eck geeft de bal voor. Keren krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt van Eck de bal. van Eck passt de bal zonder na te denken. Keren rent richting de bal. Keren schiet op doel. Rocinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vitomir geeft een hoge lob. Ponce kopt de bal weg. Keren heeft problemen om de bal te vangen. Keren schiet op doel. Rocinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 19:0

81e minuut.
van Eck geeft een lange en hoge pass. Kubala rent richting de bal. Kubala schiet op doel. Birro probeert de bal aan de voet te houden. Rocinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 20:0

82e minuut.
Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren geeft een hoge lob. Kubala is nu in balbezit. Kubala draait met de bal, schiet en ... Rocinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 21:0

86e minuut.
van Eck is nu in balbezit. van Eck probeert naar een medespeler te passen. Kubala is nu in balbezit. Kubala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 22:0

87e minuut.
Iuri speelt de bal door. Dragoun is nu in balbezit. Dragoun geeft een hoge lob. van Eck is nu in balbezit. van Eck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Caça-Rato kopt de bal weg. Switten probeert naar een medespeler te passen. Dragoun probeert naar een medespeler te passen. Keren heeft problemen om de bal te vangen. Keren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noad Advendo Combinatie 24%, A.A.Tchim 76%.
Noad Advendo Combinatie - A.A.Tchim 23:0