Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 16:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Welcome to Hell Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5048
WernblooM brothers Romelandia F.C
7-8 Tactiek ala 622
60% Balbezit 40%
6% Spel op eigen helft 94%
51 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 20.6
formidable Schieten weak
outstanding Passen poor
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Grześkowiak met een sublieme pass. Gorelov rent richting de bal. Isaev heeft problemen om de bal te vangen. Isaev geeft de bal voor. Shchelkunov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ryzhov kopt de bal weg. Gorelov heeft problemen om de bal te vangen. Sýs bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov verovert de bal door een tackle van achteren. Gorelov schiet op doel. Sobral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Tibúrcio kopt de bal weg. Ryzhov is nu in balbezit. Ryzhov passt de bal met de wreef. Gorelov is nu in balbezit. Gorelov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Grześkowiak kopt de bal weg. Gorelov rent richting de bal. Sýs begaat een overtreding. Sýs krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Zadachin rent richting de bal. Zadachin geeft een hoge lob. Isaev geeft de bal voor. Shchelkunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchelkunov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Isaev rent richting de bal. Isaev geeft de bal voor. Valentin heeft problemen om de bal te vangen. Isaev geeft een lange en hoge pass. Gorelov springt en kopt de bal. Sobral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 1:0

19e minuut.
Valentin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ryzhov geeft de bal voor. Gorelov is nu in balbezit. Gorelov draait met de bal, schiet en ... Sobral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 2:0

21e minuut.
Gorelov is nu in balbezit. Gorelov geeft een lange en hoge pass. Valentin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shchelkunov is nu in balbezit. Shchelkunov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 3:0

23e minuut.
Rossetti rent richting de bal. Rossetti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krutikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryzhov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Valentin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaev is nu in balbezit. Isaev speelt de bal door. Gorelov is nu in balbezit. Gorelov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev geeft een hoge lob. Shchelkunov kopt de bal weg. Gorelov is nu in balbezit. Gorelov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 4:0

33e minuut.
Klungelig pakt Gorelov de bal. Gorelov passt de bal in één keer door. Isaev is nu in balbezit. Isaev geeft de bal voor. Shchelkunov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 5:0

34e minuut.
Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov verovert de bal door een tackle van achteren. Valentin is nu in balbezit. Gorelov onderschept slim de pass. Gorelov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 6:0

37e minuut.
Grześkowiak geeft een lange en hoge pass. Toàn Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shchelkunov. Shchelkunov krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Aquino controleert de bal met de borst. Zadachin met een sublieme pass. Shchelkunov met een sublieme pass. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Isaev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gorelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorelov passt de bal in één keer door. Zadachin is nu in balbezit. Zadachin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 7:0

42e minuut.
Zadachin geeft een lange en hoge pass. Shchelkunov kopt de bal weg. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev passt de bal met de wreef. Gorelov rent richting de bal. Gorelov haalt uit met een fantastische trap. Sobral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 8:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zadachin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shchelkunov geeft de bal voor. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WernblooM brothers 7%, Romelandia F.C 93%.
WernblooM brothers - Romelandia F.C 9:0

48e minuut.
Ryzhov geeft de bal voor. Isaev is nu in balbezit. Isaev geeft een lange en hoge pass. Daar is Shchelkunov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shchelkunov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Sobral trapt de bal weg van het doel. Isaev kopt de bal weg. Gorelov rent richting de bal. Gorelov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 10:0

50e minuut.
Samarone rent richting de bal. Shchelkunov verovert de bal door een tackle van achteren. Shchelkunov passt de bal zonder na te denken. Krutikov geeft de bal voor. Gorelov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 11:0

53e minuut.
Zadachin met een snelle inworp. Shchelkunov geeft de bal voor. Gorelov rent richting de bal. Gorelov haalt uit met een fantastische trap. Sobral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Spitz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grześkowiak met een snelle inworp. Isaev geeft een lange en hoge pass. Shchelkunov krijgt zijn hoofd ertegen. Sobral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 12:0

54e minuut.
Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Samarone rent richting de bal. Samarone geeft een hoge lob. Isaev rent richting de bal. Isaev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Valentin is nu in balbezit. Ryzhov verovert de bal door een tackle van achteren. Ryzhov geeft een hoge lob. Shchelkunov rent richting de bal. Shchelkunov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 13:0

58e minuut.
Samarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Krutikov verovert de bal door een tackle van achteren. Krutikov passt de bal in één keer door. Ryzhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ryzhov rent richting de bal. Ryzhov passt de bal met de wreef. Shchelkunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchelkunov haalt uit met een fantastische trap. Samarone probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 14:0

61e minuut.
Isaev is nu in balbezit. Isaev passt de bal in één keer door. Gorelov heeft problemen om de bal te vangen. Gorelov haalt uit met een fantastische trap. Sobral werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 15:0

62e minuut.
O`Neill met een sublieme pass. Tibúrcio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov onderschept slim de pass. Gorelov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 16:0

63e minuut.
Toàn Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Toàn Thắng met een sublieme pass. Daar is Rossetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shchelkunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchelkunov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Krutikov speelt de bal door. Zadachin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadachin geeft de bal voor. Gorelov rent richting de bal. Gorelov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 17:0

68e minuut.
Isaev controleert de bal met de borst. Isaev geeft de bal voor. Shchelkunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchelkunov schiet op doel. Sobral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 18:0

68e minuut.
Aquino probeert naar een medespeler te passen. Rossetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetti passt de bal met de wreef. Gorelov rent richting de bal. Gorelov draait met de bal, schiet en ... Sobral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shchelkunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchelkunov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 19:0

70e minuut.
Shchelkunov kopt de bal weg. Gorelov heeft problemen om de bal te vangen. Ryzhov rent richting de bal. Gorelov rent richting de bal. Gorelov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Shchelkunov is nu in balbezit. Shchelkunov passt de bal zonder na te denken. Gorelov rent richting de bal. Gorelov schiet op doel. Sobral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 20:0

74e minuut.
Krutikov met een sublieme pass. Ryzhov is nu in balbezit. Ryzhov geeft een lange en hoge pass. Gorelov rent richting de bal. Gorelov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 21:0

75e minuut.
Zadachin is nu in balbezit. Incera bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadachin verovert de bal door een tackle van achteren. Zadachin geeft een hoge lob. Shchelkunov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ryzhov speelt de bal door. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 22:0

79e minuut.
Krutikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zadachin geeft een lange en hoge pass. Isaev geeft de bal voor. Shchelkunov heeft problemen om de bal te vangen. Shchelkunov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Rossetti verovert de bal door een tackle van achteren. Rossetti probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zadachin met een snelle inworp. Ryzhov geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 23:0

82e minuut.
Sobral met een harde bal richting middenveld. Krutikov kopt de bal weg. Shchelkunov rent richting de bal. Shchelkunov geeft een lange en hoge pass. Gorelov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 24:0

86e minuut.
Sobral probeert naar een medespeler te passen. O`Neill is nu in balbezit. Tkachenko onderschept slim de pass. Tkachenko geeft een hoge lob. Gorelov krijgt zijn hoofd ertegen. Sobral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shchelkunov rent richting de bal. Shchelkunov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sobral bokst de bal weg. Shchelkunov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 25:0

88e minuut.
Isaev rent richting de bal. Klungelig pakt Isaev de bal. Isaev probeert naar een medespeler te passen. Gorelov is nu in balbezit. Gorelov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Sobral trapt de bal weg van het doel. Zadachin kopt de bal weg. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Romelandia F.C 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WernblooM brothers 6%, Romelandia F.C 94%.
WernblooM brothers - Romelandia F.C 26:0