Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASROMA Catenaccio F.C.
winner new Tactiek AnormalHormonada
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 11
50.8 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten adequate
good Passen solid
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Raponi probeert naar een medespeler te passen. Lomas rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bernacki ... Strafschop! Lomas raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Piepiórka neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Catenaccio F.C. 0:1

8e minuut.
Jaroszewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Lomas de bal. Lomas probeert naar een medespeler te passen. Geszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Geszczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kauffman onderschept slim de pass. Burghardt verovert de bal door een tackle van achteren. Burghardt geeft een lange en hoge pass. Geszczyński rent richting de bal. Geszczyński schiet op doel. Scarangello bokst de bal weg.

33e minuut.
Kauffman rent richting de bal. Raponi verovert de bal door een tackle van achteren. Raponi probeert naar een medespeler te passen. Lomas rent richting de bal. Lomas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Burghardt met een sublieme pass. Lintner met een sublieme pass. Kauffman rent richting de bal. Kauffman geeft de bal voor. Niewolski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Saeigh rent richting de bal. Lomas verovert de bal door een tackle van achteren. Lomas passt de bal met de wreef. Piepiórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piepiórka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASROMA 58%, Catenaccio F.C. 42%.
ASROMA - Catenaccio F.C. 0:1

58e minuut.
Szostek is nu in balbezit. Szostek speelt de bal door. Saeigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Raponi onderschept slim de pass. Raponi geeft een hoge lob. Scarangello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Zignone kopt de bal weg. Tyrajski is nu in balbezit. Katulski is nu in balbezit. Zignone onderschept slim de pass. Zignone haalt uit met een fantastische trap. Niewolski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Jaroszewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saeigh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raponi maakt een afschuwelijke overtreding. Raponi krijgt een gele kaart. Saeigh wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Saeigh kan niet meer verder spelen. Vati komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Lomas is nu in balbezit. Bernacki verovert de bal door een tackle van achteren. Raponi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raponi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASROMA 50%, Catenaccio F.C. 50%.
ASROMA - Catenaccio F.C. 0:1