Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chucuto FC Real Guayaba CF
433Mod Tactiek dogo argentino
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 49.9
very good Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Frąckowiak rent richting de bal. Frąckowiak passt de bal in één keer door. Matei rent richting de bal. Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate haalt uit met een fantastische trap. Tamborim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ... Tamborim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Añor bereikt de bal nog maar net als eerste. Añor met een sublieme pass. Frąckowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąckowiak passt de bal zonder na te denken. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Carrero onderschept slim de pass. Iwersen verovert de bal door een tackle van achteren. Iwersen geeft een lange en hoge pass. Frąckowiak kan de bal niet met de borst controleren. Frąckowiak draait met de bal, schiet en ... Tamborim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Adames is nu in balbezit. Adames geeft een lange en hoge pass. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Birikimci rent richting de bal. Birikimci draait met de bal, schiet en ... Bandres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Adames passt de bal zonder na te denken. Infante is nu in balbezit. Infante passt de bal zonder na te denken. Birikimci is nu in balbezit. Birikimci draait met de bal, schiet en ... Bandres bokst de bal weg.

42e minuut.
Infante passt de bal in één keer door. Adames probeert naar een medespeler te passen. Birikimci rent richting de bal. Birikimci draait met de bal, schiet en ... Bandres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Real Guayaba CF 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chucuto FC 43%, Real Guayaba CF 57%.
Chucuto FC - Real Guayaba CF 0:1

46e minuut.
Guerra komt het veld opgelopen. İlkerol komt het veld opgelopen. Ruiz komt het veld opgelopen. Rausis komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Klungelig pakt Ruiz de bal. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate haalt uit met een fantastische trap. Tamborim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chucuto FC - Real Guayaba CF 1:1

53e minuut.
Ruiz speelt de bal door. Iwersen probeert de bal aan de voet te houden. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol schiet op doel. Tamborim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Real Guayaba CF 2:1

59e minuut.
Iwersen onderschept slim de pass. Daar is Nowicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwersen speelt de bal door. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Guerra de bal onder controle te krijgen. İlkerol rent richting de bal. Matei onderschept slim de pass. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra schiet op doel. Tamborim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Klungelig pakt Zárate de bal. Minh Hải is nu in balbezit. Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Real Guayaba CF 3:1

64e minuut.
İlkerol passt de bal met de wreef. Guerra rent richting de bal. Guerra passt de bal zonder na te denken. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate schiet op doel. Tamborim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Minh Hải de bal onder controle te krijgen. Frąckowiak is nu in balbezit. Frąckowiak met een sublieme pass. İlkerol rent richting de bal. İlkerol draait met de bal, schiet en ... Tamborim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Nowicki verovert de bal door een tackle van achteren. Nowicki geeft de bal voor. Rausis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rausis schiet op doel. Tamborim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Real Guayaba CF 4:1

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tamborim niet meer kan verder spelen. Carignano komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Frąckowiak met de inworp. Klungelig pakt Ruiz de bal. Ruiz met een sublieme pass. Frąckowiak geeft de bal voor. Zárate springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zárate passt de bal met de wreef. Ruiz speelt de bal door. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Echenausi met een snelle inworp. Łużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąckowiak begaat een overtreding. Frąckowiak krijgt een gele kaart. Łużyński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Łużyński kan niet meer verder spelen. Frąckowiak met een sublieme pass. Koch komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Frąckowiak rent richting de bal. Frąckowiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Matei de bal. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chucuto FC 33%, Real Guayaba CF 67%.
Chucuto FC - Real Guayaba CF 4:1