Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ecuador U21 Australia U21
Ecu2021 Wing Tactiek v14
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.6 gemiddelde waardering 51.3
adequate Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


4e minuut.
Acosta geeft een lange en hoge pass. Haines bereikt de bal nog maar net als eerste. Haines geeft de bal voor. Bonetig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonetig schiet op doel. Mocayo Alvarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Escandon kan de bal niet met de borst controleren. Haines verovert de bal door een tackle van achteren. Haines geeft een hoge lob. Bonetig is nu in balbezit. Bonetig draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zdrilic rent richting de bal. Zdrilic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Quimis geeft een hoge lob. Vivanco heeft problemen om de bal te vangen. Van Gisbergen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Gisbergen krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Shaw rent richting de bal. Shaw geeft de bal voor. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Australia U21 0:1

22e minuut.
Gena passt de bal zonder na te denken. Labarreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonetig onderschept slim de pass. Bonetig draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Gisbergen met een snelle inworp. Shaw probeert naar een medespeler te passen. Van Gisbergen is nu in balbezit. Van Gisbergen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Shaw rent richting de bal. James is nu in balbezit. James passt de bal in één keer door. Bonetig rent richting de bal. Bonetig schiet op doel. Mocayo Alvarado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gena geeft een hoge lob. Vivanco geeft een lange en hoge pass. Bonetig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonetig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Australia U21 0:2

35e minuut.
Quimis probeert naar een medespeler te passen. Narea is nu in balbezit. Narea haalt uit met een fantastische trap. Franklin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Australia U21 1:2

39e minuut.
Zdrilic kopt de bal weg. Bonetig is nu in balbezit. Gena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gena krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Shaw met een sublieme pass. Zdrilic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap. Mocayo Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador U21 65%, Australia U21 35%.
Ecuador U21 - Australia U21 1:2

48e minuut.
Acosta speelt de bal door. Franklin is nu in balbezit. Franklin geeft een hoge lob. Zdrilic bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrilic schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bonetig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampudia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ampudia krijgt een gele kaart. Bonetig raakt geblesseerd tijdens het duel. Rose legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Yang rent richting de bal. Yang geeft een hoge lob. Rose is nu in balbezit. Zdrilic rent richting de bal. Zdrilic haalt uit met een fantastische trap. Mocayo Alvarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Inworp. Steele komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Steele speelt de bal door. Van Gisbergen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bustamante. Bustamante krijgt een gele kaart. Van Gisbergen raakt geblesseerd tijdens het duel. Griffiths komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vivanco geeft de bal voor. Rose probeert naar een medespeler te passen. Zdrilic rent richting de bal. Zdrilic draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Hocking komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Steele is nu in balbezit. Steele passt de bal in één keer door. Zdrilic is nu in balbezit. Zdrilic haalt uit met een fantastische trap. Mocayo Alvarado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Australia U21 1:3

72e minuut.
Bustamante kopt de bal weg. Daar is Escandon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gena de bal onder controle te krijgen. Mocayo Alvarado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Inworp. Waite komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Yang rent richting de bal. Yang geeft een hoge lob. Klungelig pakt Acosta de bal. Waite bereikt de bal nog maar net als eerste. Waite draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Australia U21 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador U21 79%, Australia U21 21%.
Ecuador U21 - Australia U21 1:4