Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 666 All Stars Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2405
666 All Stars Covicho FC
343 adaptado Tactiek 4-2-4
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 45.8
excellent Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


12e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Alfaro met een sublieme pass. Hoàng Quốc is nu in balbezit. Hoàng Quốc haalt uit met een fantastische trap. Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Covicho FC 1:0

19e minuut.
Gafner onderschept slim de pass. Gafner geeft een lange en hoge pass. Alfaro kopt de bal weg. Tzelepis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzelepis draait met de bal, schiet en ... Miranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Gafner rent richting de bal. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga geeft een lange en hoge pass. Tzelepis rent richting de bal. Tzelepis draait met de bal, schiet en ... Miranda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Covicho FC 2:0

24e minuut.
Ribera probeert naar een medespeler te passen. Abdulrahimi is nu in balbezit. Met opzet legt Lantos zijn tegenspeler op de grond. Lantos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Peinado bereikt de bal nog maar net als eerste. Peinado passt de bal zonder na te denken. Niquichenco met een sublieme pass. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi haalt uit met een fantastische trap. Ballek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Niquichenco passt de bal zonder na te denken. Peinado is nu in balbezit. Peinado passt de bal in één keer door. Niquichenco heeft problemen om de bal te vangen. Niquichenco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Trọng Trí verovert de bal door een tackle van achteren. Trọng Trí geeft de bal voor. Gafner kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Varga de bal onder controle te krijgen. Cánepa probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 666 All Stars 60%, Covicho FC 40%.
666 All Stars - Covicho FC 2:0

46e minuut.
Tomala komt het veld opgelopen. Hoàng Thành komt het veld opgelopen. Kapidžić komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Corbu rent richting de bal. Corbu passt de bal zonder na te denken. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Miranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Covicho FC 3:0

50e minuut.
Trọng Trí onderschept slim de pass. Corbu probeert naar een medespeler te passen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro geeft een lange en hoge pass. Yacques probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Covicho FC 4:0

57e minuut.
Niquichenco verovert de bal door een tackle van achteren. Niquichenco passt de bal zonder na te denken. Abdulrahimi rent richting de bal. Abdulrahimi draait met de bal, schiet en ... Ballek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Covicho FC 4:1

65e minuut.
Corbu verovert de bal door een tackle van achteren. Corbu met een sublieme pass. Klungelig pakt Matthys de bal. Kapidžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapidžić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Niquichenco is nu in balbezit. Niquichenco passt de bal in één keer door. Abdulrahimi is nu in balbezit. Abdulrahimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Covicho FC 4:2

71e minuut.
Hoàng Thành rent richting de bal. Mändl is nu in balbezit. Hoàng Thành onderschept slim de pass. Hoàng Thành schiet op doel. Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Covicho FC 5:2

73e minuut.
Gafner heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Yacques probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Covicho FC 6:2

74e minuut.
Gafner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zelaya rent richting de bal. Zelaya passt de bal met de wreef. Niquichenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Niquichenco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Niquichenco passt de bal met de wreef. Chodkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Abdulrahimi rent richting de bal. Abdulrahimi draait met de bal, schiet en ... Ballek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Covicho FC 6:3

85e minuut.
Chodkiewicz kopt de bal weg. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro geeft een hoge lob. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Covicho FC 7:3

88e minuut.
Kapidžić rent richting de bal. Kapidžić speelt de bal door. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Covicho FC 8:3

90e minuut.
Niquichenco rent richting de bal. Trọng Trí onderschept slim de pass. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya met een sublieme pass. Abdulrahimi rent richting de bal. Ballek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abdulrahimi rent richting de bal. Abdulrahimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
666 All Stars - Covicho FC 8:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 666 All Stars 50%, Covicho FC 50%.
666 All Stars - Covicho FC 8:4