Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Indopora Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 880
Indopora Merlion United FC
Cup & Friendly Tactiek 433
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 33.1
good Schieten good
poor Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Tidu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tidu probeert naar een medespeler te passen. Alli is nu in balbezit. Alli draait met de bal, schiet en ... Hendriawan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Merlion United FC 0:1

4e minuut.
Tang geeft een lange en hoge pass. Voon geeft een hoge lob. Alli rent richting de bal. Alli haalt uit met een fantastische trap. Hendriawan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Tidu kopt de bal weg. Undang bereikt de bal nog maar net als eerste. Undang probeert naar een medespeler te passen. Fenger is nu in balbezit. Fenger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Putiray met een harde bal richting middenveld. Bahar kopt de bal weg. Zamrani is nu in balbezit. Zamrani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Natapura met een sublieme pass. Gérard heeft problemen om de bal te vangen. Gérard passt de bal met de wreef. Bahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indopora - Merlion United FC 1:1

11e minuut.
Gérard probeert de bal aan de voet te houden. Undang is nu in balbezit. Undang passt de bal met de wreef. Alli is nu in balbezit. Alli haalt uit met een fantastische trap. Hendriawan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Merlion United FC 1:2

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voon met de inworp. Undang is nu in balbezit. Undang draait met de bal, schiet en ... Corryn probeert de bal aan de voet te houden. Hendriawan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alli is nu in balbezit. Alli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Merlion United FC 1:3

16e minuut.
Kiswanto met een sublieme pass. Fischer rent richting de bal. Fischer speelt de bal door. Klungelig pakt Alli de bal. Alli haalt uit met een fantastische trap. Hendriawan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

20e minuut.
Natapura geeft een lange en hoge pass. Zamrani is nu in balbezit. Diniz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Diniz krijgt een gele kaart. Zamrani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zamrani legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fernández Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Merlion United FC 2:3

21e minuut.
Tang geeft een hoge lob. Corryn heeft problemen om de bal te vangen. Corryn passt de bal in één keer door. Zamrani rent richting de bal. Zamrani draait met de bal, schiet en ... Fernández Serrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Alli rent richting de bal. Putiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli verovert de bal door een tackle van achteren. Alli draait met de bal, schiet en ... Hendriawan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Merlion United FC 2:4

27e minuut.
Bahar probeert naar een medespeler te passen. Gérard probeert naar een medespeler te passen. Yüce rent richting de bal. Zamrani verovert de bal door een tackle van achteren. Zamrani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Natapura speelt de bal door. Bahar is nu in balbezit. Bahar passt de bal in één keer door. Zamrani rent richting de bal. Zamrani schiet op doel. Fernández Serrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Merlion United FC 3:4

41e minuut.
Bahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tidu geeft een lange en hoge pass. Putiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli verovert de bal door een tackle van achteren. Alli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli haalt uit met een fantastische trap. Hendriawan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Merlion United FC 3:5

42e minuut.
Bossetti komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Tidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Natapura verovert de bal door een tackle van achteren. Natapura met een sublieme pass. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Merlion United FC 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indopora 39%, Merlion United FC 61%.
Indopora - Merlion United FC 4:5

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jémez komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Jémez speelt de bal door. Corryn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fenger probeert naar een medespeler te passen. Alli is nu in balbezit. Alli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hendriawan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Fischer rent richting de bal. Gérard onderschept slim de pass. Gérard geeft de bal voor. Zamrani maakt een snoekduik en kopt de bal. Fernández Serrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indopora - Merlion United FC 5:5

61e minuut.
Bossetti rent richting de bal. Fischer speelt de bal door. Alli is nu in balbezit. Alli schiet op doel. Hendriawan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Undang verovert de bal door een tackle van achteren. Alli rent richting de bal. Alli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Merlion United FC 5:6

61e minuut.
Hing komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Fischer geeft een lange en hoge pass. Undang probeert de bal aan de voet te houden. Natapura probeert naar een medespeler te passen. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Merlion United FC 5:7

76e minuut.
Tidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Natapura verovert de bal door een tackle van achteren. Natapura probeert naar een medespeler te passen. Zamrani rent richting de bal. Zamrani schiet op doel. De bal raakt de paal. Inworp. Driyono komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Fischer kopt de bal weg. Undang bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli is nu in balbezit. Alli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Merlion United FC 5:8

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farmer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indopora 49%, Merlion United FC 51%.
Indopora - Merlion United FC 5:8