Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gramy na Max Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3315
Gramy na Max Messa Lińska
Attack Tactiek [07] Kudowa
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.6 gemiddelde waardering 52.4
poor Schieten excellent
average Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nørgård neemt de hoekschop. Pais bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy onderschept slim de pass. Lessy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Messa Lińska 0:1

5e minuut.
Lessy is nu in balbezit. Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibov met een sublieme pass. Uliczka rent richting de bal. Uliczka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Giefert geeft de bal voor. Donadelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibov geeft een lange en hoge pass. Uliczka springt en kopt de bal. Głód bokst de bal weg. Lessy is nu in balbezit. Lessy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Messa Lińska 0:2

14e minuut.
Donadelli is nu in balbezit. Donadelli geeft de bal voor. Pêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêgo geeft een lange en hoge pass. Lessy krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Uliczka rent richting de bal. Uliczka haalt uit met een fantastische trap. Głód verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Messa Lińska 0:3

17e minuut.
Daar is Uliczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uliczka speelt de bal door. Klungelig pakt Lessy de bal. Lessy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Messa Lińska 0:4

20e minuut.
Pêgo verovert de bal door een tackle van achteren. Pêgo met een sublieme pass. Klungelig pakt Lessy de bal. Lessy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lessy rent richting de bal. Uliczka is nu in balbezit. Uliczka geeft een lange en hoge pass. Raaflaub kopt de bal weg. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Messa Lińska 0:5

25e minuut.
Nørgård verovert de bal door een tackle van achteren. Nørgård probeert naar een medespeler te passen. Həbibov geeft een lange en hoge pass. Lessy springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Głód trapt de bal weg. Pêgo kopt de bal weg. Raaflaub bereikt de bal nog maar net als eerste. Raaflaub draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pêgo neemt de hoekschop. Lessy krijgt zijn hoofd ertegen. Głód probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Messa Lińska 0:6

27e minuut.
Raaflaub kopt de bal weg. Uliczka rent richting de bal. Uliczka passt de bal met de wreef. Daar is Lessy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lessy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pêgo geeft de bal voor. Lessy is nu in balbezit. Uliczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliczka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Fodrowski de bal. Lessy rent richting de bal. Lessy haalt uit met een fantastische trap. Głód werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Messa Lińska 0:7

29e minuut.
Uliczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliczka passt de bal met de wreef. Fodrowski is nu in balbezit. Lessy verovert de bal door een tackle van achteren. Lessy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kotnis is nu in balbezit. Kotnis geeft een hoge lob. Inworp. Nørgård met de inworp. Həbibov geeft een lange en hoge pass. Głód bokst de bal weg.

36e minuut.
Lessy heeft problemen om de bal te vangen. Həbibov is nu in balbezit. Həbibov speelt de bal door. Klungelig pakt Lessy de bal. Lessy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pais bereikt de bal nog maar net als eerste. Pais geeft een lange en hoge pass. Pêgo speelt de bal door. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy haalt uit met een fantastische trap. Głód verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uliczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Messa Lińska 0:8

44e minuut.
Uliczka rent richting de bal. Uliczka probeert naar een medespeler te passen. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy draait met de bal, schiet en ... Głód maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Messa Lińska 0:9

45e minuut.
Gędziorowski rent richting de bal. Gędziorowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Donadelli de bal. Lessy rent richting de bal. Lessy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gramy na Max 80%, Messa Lińska 20%.
Gramy na Max - Messa Lińska 0:9

47e minuut.
Pêgo verovert de bal door een tackle van achteren. Pêgo passt de bal met de wreef. Kucarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raaflaub onderschept slim de pass. Raaflaub draait met de bal, schiet en ... Paal! Głód kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Pinon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nørgård met een snelle inworp. Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Həbibov met de inworp. Nørgård speelt de bal door. Lessy rent richting de bal. Lessy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lessy heeft problemen om de bal te vangen. Lessy passt de bal met de wreef. Həbibov is nu in balbezit. Həbibov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Messa Lińska 0:10

55e minuut.
Inworp. Dzieniszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pêgo speelt de bal door. Uliczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliczka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uliczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliczka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Aribau bereikt de bal nog maar net als eerste. Aribau geeft een hoge lob. Pêgo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raaflaub rent richting de bal. Raaflaub draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Nørgård zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Həbibov geeft een lange en hoge pass. Uliczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliczka schiet op doel. Głód probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Messa Lińska 0:11

69e minuut.
Głód maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Həbibov is nu in balbezit. Həbibov probeert naar een medespeler te passen. Lessy heeft problemen om de bal te vangen. Lessy haalt uit met een fantastische trap. Głód kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Raaflaub met een sublieme pass. Klungelig pakt Uliczka de bal. Uliczka met een sublieme pass. Lessy is nu in balbezit. Lessy haalt uit met een fantastische trap. Głód bokst de bal weg.

73e minuut.
Raaflaub geeft de bal voor. Həbibov kopt de bal weg. Uliczka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lessy de bal. Lessy schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gędziorowski kopt de bal weg. Həbibov rent richting de bal. Həbibov geeft een lange en hoge pass. Lessy rent richting de bal. Lessy schiet op doel. Głód probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wyrwas rent richting de bal. Pêgo onderschept slim de pass. Pêgo passt de bal in één keer door. Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibov geeft een lange en hoge pass. Głód bokst de bal weg. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Messa Lińska 0:12

83e minuut.
Donadelli probeert de bal aan de voet te houden. Nørgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørgård passt de bal met de wreef. Uliczka rent richting de bal. Uliczka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Snoeijs verovert de bal door een tackle van achteren. Snoeijs geeft een lange en hoge pass. Uliczka kopt de bal weg. Lessy heeft problemen om de bal te vangen. Lessy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Messa Lińska 0:13

87e minuut.
Raaflaub is nu in balbezit. Raaflaub passt de bal zonder na te denken. Uliczka probeert naar een medespeler te passen. Lessy probeert de bal met de borst te controleren. Lessy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gramy na Max 79%, Messa Lińska 21%.
Gramy na Max - Messa Lińska 0:13