Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: UA 1905 AslANlaR GS Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3187
CurlyS teknik
x Tactiek teknik
60% Balbezit 40%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 43.8
outstanding Schieten good
formidable Passen adequate
good Verdedigen solid


1e minuut.
Sessiz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lepikult. Sessiz raakt geblesseerd tijdens het duel. Sessiz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skuza krijgt zijn hoofd ertegen. Gowland bokst de bal weg.

3e minuut.
Colwill is nu in balbezit. Colwill passt de bal met de wreef. Zarifel is nu in balbezit. Zarifel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Além de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - teknik 1:0

6e minuut.
Além rent richting de bal. Além geeft een hoge lob. Altaylı kopt de bal weg. Kut is nu in balbezit. Kut schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Kut passt de bal zonder na te denken. Pekşeker bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekşeker met een sublieme pass. Zarifel rent richting de bal. Zarifel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Majerczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Colwill met een sublieme pass. Zarifel is nu in balbezit. Zarifel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - teknik 2:0

18e minuut.
Çatırdatıroğlu kan de bal niet met de borst controleren. Çatırdatıroğlu passt de bal met de wreef. Pekşeker rent richting de bal. Pekşeker geeft een lange en hoge pass. Zarifel krijgt zijn hoofd ertegen. Konyalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Vurduk onderschept slim de pass. Vurduk passt de bal in één keer door. Skuza probeert naar een medespeler te passen. Sessiz is nu in balbezit. Sessiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Além heeft problemen om de bal te vangen. Stan rent richting de bal. Zarifel onderschept slim de pass. Zarifel schiet op doel. Konyalı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Sessiz de bal onder controle te krijgen. Majerczyk is nu in balbezit. Majerczyk passt de bal met de wreef. Kut is nu in balbezit. Kut draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kut is nu in balbezit. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarifel verovert de bal door een tackle van achteren. Zarifel draait met de bal, schiet en ... Konyalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - teknik 3:0

37e minuut.
Çatırdatıroğlu geeft een lange en hoge pass. Além kopt de bal weg. Klungelig pakt Majerczyk de bal. Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Colwill rent richting de bal. Colwill passt de bal met de wreef. Flood met een sublieme pass. Lepikult geeft de bal voor. Zarifel krijgt zijn hoofd ertegen. Konyalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyS 40%, teknik 60%.
CurlyS - teknik 3:0

47e minuut.
Płonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonowski passt de bal in één keer door. Vurduk is nu in balbezit. Zarifel onderschept slim de pass. Zarifel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Além geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flood met een snelle inworp. Colwill rent richting de bal. Colwill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pekşeker geeft de bal voor. Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Além onderschept slim de pass. Colwill rent richting de bal. Colwill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Stan onderschept slim de pass. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerczyk begaat een overtreding. Majerczyk krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Colwill bereikt de bal nog maar net als eerste. Colwill draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Além de bal onder controle te krijgen. Zarifel is nu in balbezit. Zarifel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Além probeert naar een medespeler te passen. Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatırdatıroğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skuza roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Skuza kan niet meer verder spelen. Dogliani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyS 40%, teknik 60%.
CurlyS - teknik 3:0