Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Aşağısoku FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1299
Aşağısoku FC (ÇSK) MORNİK
442(70) Tactiek 4-2-3-1
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 14
27.7 gemiddelde waardering 64.1
weak Schieten outstanding
weak Passen outstanding
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Fritzner is nu in balbezit. Fritzner passt de bal met de wreef. Sackstein heeft problemen om de bal te vangen. Sackstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - (ÇSK) MORNİK 0:1

5e minuut.
Fritzner is nu in balbezit. Fritzner speelt de bal door. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Fritzner is nu in balbezit. Fritzner met een sublieme pass. Mendigain bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendigain geeft een lange en hoge pass. Sackstein maakt een snoekduik en kopt de bal. Cetner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sackstein rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Houwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Houwen passt de bal zonder na te denken. Sackstein rent richting de bal. Sackstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - (ÇSK) MORNİK 0:2

17e minuut.
Mendigain passt de bal zonder na te denken. Houwen is nu in balbezit. Houwen met een sublieme pass. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - (ÇSK) MORNİK 0:3

19e minuut.
Vidaurre geeft een lange en hoge pass. Daar is D`Hooghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sackstein rent richting de bal. Sackstein draait met de bal, schiet en ... Cetner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - (ÇSK) MORNİK 0:4

21e minuut.
Ružnić geeft een hoge lob. Daar is Aykaç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sackstein rent richting de bal. Sackstein draait met de bal, schiet en ... Cetner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - (ÇSK) MORNİK 0:5

28e minuut.
Houwen rent richting de bal. Houwen heeft problemen om de bal te vangen. Houwen speelt de bal door. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is D`Hooghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Houwen neemt de hoekschop. Sackstein krijgt zijn hoofd ertegen. Cetner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mendigain is nu in balbezit. Mendigain probeert naar een medespeler te passen. Fritzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritzner geeft een hoge lob. Sackstein springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fritzner rent richting de bal. Fritzner geeft een hoge lob. Houwen kopt de bal weg. Sackstein rent richting de bal. Sackstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fritzner is nu in balbezit. Fritzner heeft problemen om de bal te vangen. Fritzner probeert naar een medespeler te passen. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein schiet op doel. Cetner bokst de bal weg. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein draait met de bal, schiet en ... Cetner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Fritzner met een snelle inworp. Mendigain bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendigain passt de bal zonder na te denken. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre passt de bal in één keer door. Fritzner rent richting de bal. Fritzner geeft een hoge lob. Sackstein springt en kopt de bal. Cetner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Fritzner speelt de bal door. Mendigain bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendigain geeft een hoge lob. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - (ÇSK) MORNİK 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aşağısoku FC 75%, (ÇSK) MORNİK 25%.
Aşağısoku FC - (ÇSK) MORNİK 0:6

50e minuut.
Sackstein rent richting de bal. Wat een zware overtreding van D`Hooghe ... Strafschop! Sackstein raakt geblesseerd tijdens het duel. Sackstein legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cetner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - (ÇSK) MORNİK 0:7

51e minuut.
Dożężka geeft een lange en hoge pass. Sackstein kopt de bal weg. Mendigain speelt de bal door. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - (ÇSK) MORNİK 0:8

52e minuut.
Latabár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein onderschept slim de pass. Daar is Sackstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sackstein draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - (ÇSK) MORNİK 0:9

59e minuut.
Mendigain bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendigain passt de bal in één keer door. Sackstein rent richting de bal. Sackstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - (ÇSK) MORNİK 0:10

61e minuut.
Vidaurre met een sublieme pass. Klungelig pakt Fritzner de bal. Fritzner met een sublieme pass. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - (ÇSK) MORNİK 0:11

63e minuut.
Yedi probeert de bal aan de voet te houden. Aykaç kopt de bal weg. Wadina is nu in balbezit. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fritzner stond buitenspel. Lando komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mendigain rent richting de bal. Mendigain passt de bal in één keer door. Houwen is nu in balbezit. Houwen passt de bal in één keer door. Mendigain geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Houwen probeert naar een medespeler te passen. Mendigain is nu in balbezit. Mendigain speelt de bal door. Sackstein rent richting de bal. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Inworp. Tahiroğlu komt het veld opgelopen. Toomjõe komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Fritzner met een sublieme pass. Mendigain met een sublieme pass. D`Hooghe rent richting de bal. Sackstein onderschept slim de pass. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sackstein is nu in balbezit. Sackstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - (ÇSK) MORNİK 0:12

78e minuut.
Fritzner is nu in balbezit. Fritzner passt de bal in één keer door. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein haalt uit met een fantastische trap. Cetner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - (ÇSK) MORNİK 0:13

81e minuut.
Daar is Houwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Kubiński met de inworp. Mendigain rent richting de bal. Mendigain draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Laušević komt het veld opgelopen. Houwen neemt de hoekschop. Fritzner kopt de bal weg. Sackstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackstein schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Latabár rent richting de bal. Latabár geeft een lange en hoge pass. Vidaurre speelt de bal door. Fritzner is nu in balbezit. Fritzner geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mendigain probeert naar een medespeler te passen. Vidaurre speelt de bal door. Houwen is nu in balbezit. Houwen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aşağısoku FC 72%, (ÇSK) MORNİK 28%.
Aşağısoku FC - (ÇSK) MORNİK 0:13