Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Chbens Squirrels Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1996
Chbens Squirrels Kookar
LogMold3 Tactiek Koo
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
55.8 gemiddelde waardering 35.6
uitstekend Schieten goed
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Girault passt de bal met de wreef. Einar rent richting de bal. Christophe onderschept slim de pass. Christophe haalt uit met een fantastische trap. Setia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chbens Squirrels - Kookar 1:0

4e minuut.
Girault verovert de bal door een tackle van achteren. Girault passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vanucci de bal. Vanucci geeft de bal voor. Christophe krijgt zijn hoofd ertegen. Setia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Keller geeft een lange en hoge pass. Vanucci is nu in balbezit. Vanucci passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chiron de bal. Chiron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Keller kopt de bal weg. Fulgenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Savir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Savir krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Meier is nu in balbezit. Maille bereikt de bal nog maar net als eerste. Maille passt de bal zonder na te denken. Paat is nu in balbezit. Paat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Keller passt de bal zonder na te denken. Einar bereikt de bal nog maar net als eerste. Girault verovert de bal door een tackle van achteren. Girault schiet op doel. Setia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

29e minuut.
Adilsoy probeert de bal met de borst te controleren. Keller geeft een lange en hoge pass. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chbens Squirrels - Kookar 2:0

30e minuut.
Paat passt de bal zonder na te denken. Soomets geeft de bal voor. Paat kopt de bal weg. Meier rent richting de bal. Meier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Klungelig pakt Girault de bal. Girault geeft de bal voor. Chiron rent richting de bal. Chiron draait met de bal, schiet en ... Setia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chbens Squirrels - Kookar 3:0

41e minuut.
Klungelig pakt Keller de bal. Keller met een sublieme pass. Chiron rent richting de bal. Chiron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chbens Squirrels - Kookar 4:0

45e minuut.
Girault is nu in balbezit. Girault passt de bal met de wreef. Vanucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanucci geeft een lange en hoge pass. Christophe springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chbens Squirrels 27%, Kookar 73%.
Chbens Squirrels - Kookar 4:0

48e minuut.
Chiron geeft de bal voor. Einar rent richting de bal. Einar passt de bal in één keer door. Keller geeft een hoge lob. Chiron krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Keller is nu in balbezit. Keller geeft de bal voor. Klungelig pakt Soomets de bal. Chiron bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiron schiet op doel. Setia bokst de bal weg.

57e minuut.
Saarmäe is nu in balbezit. Girault verovert de bal door een tackle van achteren. Girault passt de bal in één keer door. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Fulgenzi onderschept slim de pass. Fulgenzi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vernet de bal. Paat bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Vaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernet onderschept slim de pass. Vernet geeft een lange en hoge pass. Christophe is nu in balbezit. Christophe haalt uit met een fantastische trap. Setia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Fulgenzi passt de bal met de wreef. Vanucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanucci speelt de bal door. Chiron is nu in balbezit. Chiron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Carrier is nu in balbezit. Carrier geeft de bal voor. Klungelig pakt Soomets de bal. Chiron rent richting de bal. Chiron schiet op doel. Setia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Fulgenzi is nu in balbezit. Fulgenzi passt de bal zonder na te denken. Vanucci geeft de bal voor. Chiron rent richting de bal. Chiron draait met de bal, schiet en ... Setia bokst de bal weg.

83e minuut.
Vanucci passt de bal zonder na te denken. Girault rent richting de bal. Girault passt de bal zonder na te denken. Christophe rent richting de bal. Christophe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Vanucci rent richting de bal. Vanucci geeft een lange en hoge pass. Chiron rent richting de bal. Chiron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chbens Squirrels - Kookar 5:0

87e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller geeft een hoge lob. Chiron heeft problemen om de bal te vangen. Chiron schiet op doel. Setia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chbens Squirrels - Kookar 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chbens Squirrels 21%, Kookar 79%.
Chbens Squirrels - Kookar 6:0