Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Eesti U21
Cerelac Tactiek Cz (n)
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
50.5 gemiddelde waardering 53.3
good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Montiel onderschept slim de pass. Tumma rent richting de bal. Montiel onderschept slim de pass. Montiel schiet op doel. Puusepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Land de bal. Land geeft de bal voor. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Verendi onderschept slim de pass. Verendi draait met de bal, schiet en ... Arreaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Ordóñez geeft een hoge lob. Roose probeert de bal aan de voet te houden. Reinoso is nu in balbezit. Saulep is nu in balbezit. Saulep geeft een lange en hoge pass. Arreaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ordóñez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raba bereikt de bal nog maar net als eerste. Raba probeert naar een medespeler te passen. Verendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verendi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arreaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Roose kopt de bal weg. Reinoso met een sublieme pass. Vernik is nu in balbezit. Vernik geeft de bal voor. Verendi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernik passt de bal zonder na te denken. Raba is nu in balbezit. Raba geeft een lange en hoge pass. Roose krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Del Valle is nu in balbezit. Raig is nu in balbezit. Del Valle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Del Valle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 58%, Eesti U21 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venezuela U21 - Eesti U21 0:0

46e minuut.
Miljand komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Land met een sublieme pass. Klungelig pakt Saulep de bal. Saulep geeft de bal voor. Verendi is nu in balbezit. Verendi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roose is nu in balbezit. Roose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Eesti U21 0:1

55e minuut.
Land geeft een hoge lob. Verendi kopt de bal weg. Raba speelt de bal door. Verendi rent richting de bal. Verendi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roose rent richting de bal. Roose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Eesti U21 0:2

57e minuut.
Land passt de bal zonder na te denken. Verendi rent richting de bal. Piedra begaat een overtreding. Piedra krijgt een gele kaart. Verendi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Verendi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Reinoso passt de bal met de wreef. Del Valle heeft problemen om de bal te vangen. Del Valle geeft de bal voor. Montiel rent richting de bal. Montiel haalt uit met een fantastische trap. Puusepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klavan komt het veld opgelopen. Bauman komt het veld opgelopen. Sarapuu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bauman kopt de bal weg. Land is nu in balbezit. Land geeft de bal voor. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buitenspel voor Verendi. Goede buitenspelval van de verdediging. Machís komt het veld opgelopen. García Rivas komt het veld opgelopen. Castellano komt het veld opgelopen. Echeto komt het veld opgelopen. Romo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Land probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klavan de bal. Klavan geeft de bal voor. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Land onderschept slim de pass. Land probeert naar een medespeler te passen. Bauman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauman geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Reinoso is nu in balbezit. Reinoso probeert naar een medespeler te passen. Raig verovert de bal door een tackle van achteren. Castellano is nu in balbezit. Castellano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castellano rent richting de bal. Castellano schiet op doel. Puusepp bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 36%, Eesti U21 64%.
Venezuela U21 - Eesti U21 0:2