Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: La Cantera de los Presos
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1633
tricoplayeros Odontologia
T4312Repe Tactiek 433 plus
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 24.3
very good Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Declercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo verovert de bal door een tackle van achteren. Catardo passt de bal in één keer door. Valdez is nu in balbezit. Valdez draait met de bal, schiet en ... Tămâie bokst de bal weg.

4e minuut.
Laens bereikt de bal nog maar net als eerste. Laens geeft een lange en hoge pass. Catardo is nu in balbezit. Catardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Odontologia 1:0

9e minuut.
Catardo geeft een lange en hoge pass. Silberzahn controleert de bal met de borst. Pedraza speelt de bal door. Sacía rent richting de bal. Sacía draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Catardo passt de bal in één keer door. Pedraza met een sublieme pass. Valdez is nu in balbezit. Sacía bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacía schiet op doel. Tămâie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Odontologia 2:0

12e minuut.
Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo heeft problemen om de bal te vangen. Catardo speelt de bal door. Daar is Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez schiet op doel. Tămâie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Sacía bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lipko. Sacía raakt geblesseerd tijdens het duel. Pedraza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bahamontes de bal. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel. Tămâie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Asensio López geeft de bal voor. Inworp. Pedraza met de inworp. Sacía bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacía draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Medgyesi is nu in balbezit. Medgyesi geeft de bal voor. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel. Tămâie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Odontologia 3:0

31e minuut.
Burguez geeft de bal voor. Sacía kopt de bal weg. Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo schiet op doel. Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Inworp. Pedraza met een snelle inworp. Bahamontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacía verovert de bal door een tackle van achteren. Sacía draait met de bal, schiet en ... Tămâie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Catardo neemt de hoekschop. Valdez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dorado geeft een hoge lob. Valdez rent richting de bal. Valdez heeft problemen om de bal te vangen. Valdez draait met de bal, schiet en ... Tămâie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Odontologia 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricoplayeros 32%, Odontologia 68%.
tricoplayeros - Odontologia 4:0

49e minuut.
Silberzahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberzahn passt de bal zonder na te denken. Pedraza geeft een lange en hoge pass. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Odontologia 5:0

51e minuut.
Silberzahn heeft problemen om de bal te vangen. Medgyesi rent richting de bal. Asensio López bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacía onderschept slim de pass. Sacía haalt uit met een fantastische trap. Tămâie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sacía bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacía schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pontet geeft een hoge lob. Caillot heeft problemen om de bal te vangen. Sacía bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacía draait met de bal, schiet en ... Tămâie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Odontologia 6:0

60e minuut.
Inworp. Lara komt het veld opgelopen. Fresco komt het veld opgelopen. Planchón komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Lara passt de bal zonder na te denken. Asensio López is nu in balbezit. Asensio López geeft een hoge lob. Sacía bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacía schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caillot rent richting de bal. Caillot passt de bal met de wreef. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara geeft een lange en hoge pass. Catardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Tămâie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sacía stond buitenspel. Eremia komt het veld opgelopen. Gloor komt het veld opgelopen. Hrutka komt het veld opgelopen. Taškić komt het veld opgelopen. Eyzaguirre komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Arresti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez geeft een hoge lob. Sacía rent richting de bal. Sacía draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lara passt de bal zonder na te denken. Sacía is nu in balbezit. Sacía passt de bal met de wreef. Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Eyzaguirre bokst de bal weg.

72e minuut.
Klungelig pakt Niemcewicz de bal. Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo passt de bal met de wreef. Valdez is nu in balbezit. Valdez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Eyzaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillot passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sacía de bal. Sacía draait met de bal, schiet en ... Eyzaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Bieniuk is nu in balbezit. Valdez onderschept slim de pass. Valdez met een sublieme pass. Catardo rent richting de bal. Catardo schiet op doel. Eyzaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carozo komt het veld opgelopen. Roth komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara passt de bal zonder na te denken. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap. Eyzaguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Fresco kopt de bal weg. Catardo is nu in balbezit. Catardo geeft een lange en hoge pass. Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fresco is nu in balbezit. Fresco passt de bal met de wreef. Catardo is nu in balbezit. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Eyzaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Eyzaguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricoplayeros - Odontologia 7:0

87e minuut.
Medgyesi speelt de bal door. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara geeft de bal voor. Roth rent richting de bal. Roth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricoplayeros 28%, Odontologia 72%.
tricoplayeros - Odontologia 7:0