Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ботев- Враца Creatures
4-3-3 Tactiek safe
44% Balbezit 56%
11% Spel op eigen helft 89%
14 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten good
very good Passen solid
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Narov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kukurinkov met een sublieme pass. Klungelig pakt Boyadziev de bal. Boyadziev geeft een lange en hoge pass. Delchev maakt een snoekduik en kopt de bal. Kocev bokst de bal weg.

4e minuut.
Narov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov passt de bal met de wreef. Karahristov rent richting de bal. Karahristov schiet op doel. Kocev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Karahristov krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Badev de bal. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. Kocev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Creatures 1:0

10e minuut.
Narov met een snelle inworp. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov probeert naar een medespeler te passen. Karahristov rent richting de bal. Karahristov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Creatures 2:0

13e minuut.
Narov speelt de bal door. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov passt de bal zonder na te denken. Karahristov rent richting de bal. Karahristov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kocev bokst de bal weg.

25e minuut.
Patronov heeft problemen om de bal te vangen. Patronov passt de bal zonder na te denken. Stanimirov probeert de bal aan de voet te houden. Delchev is nu in balbezit. Delchev schiet op doel. Kocev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ботев- Враца 8%, Creatures 92%.
Ботев- Враца - Creatures 2:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kukurinkov probeert naar een medespeler te passen. Karahristov is nu in balbezit. Karahristov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Kukurinkov speelt de bal door. Karahristov heeft problemen om de bal te vangen. Delchev is nu in balbezit. Delchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Creatures 3:0

79e minuut.
Georgiev probeert naar een medespeler te passen. Narov is nu in balbezit. Narov passt de bal zonder na te denken. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov passt de bal met de wreef. Delchev rent richting de bal. Delchev schiet op doel. Kocev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Creatures 4:0

84e minuut.
Inworp. Narov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kukurinkov probeert naar een medespeler te passen. Boyadziev heeft problemen om de bal te vangen. Boyadziev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Narov passt de bal zonder na te denken. Delchev is nu in balbezit. Badev onderschept slim de pass. Kukurinkov onderschept slim de pass. Kukurinkov schiet op doel. Kocev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ботев- Враца 13%, Creatures 87%.
Ботев- Враца - Creatures 4:0