Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Spicul Salcud Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5009
Spicul Salcud Cămătari sibieni
1.01.1.22 Tactiek 422asas
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 32.5
outstanding Schieten weak
very good Passen poor
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Mircea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chacón is nu in balbezit. Chacón passt de bal zonder na te denken. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Cămătari sibieni 1:0

6e minuut.
Porcar controleert de bal met de borst. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Stănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Cămătari sibieni 2:0

11e minuut.
Chacón speelt de bal door. Porcar is nu in balbezit. Porcar met een sublieme pass. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Shradhdha met de inworp. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn geeft een lange en hoge pass. Iancu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Tinchi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Roşoiu kopt de bal weg. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn passt de bal zonder na te denken. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chacón probeert naar een medespeler te passen. Porcar rent richting de bal. Porcar passt de bal met de wreef. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Robinson verovert de bal door een tackle van achteren. Robinson met een sublieme pass. García Tinchi rent richting de bal. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Cămătari sibieni 3:0

27e minuut.
Hahn probeert de bal met de borst te controleren. Hahn passt de bal zonder na te denken. Porcar rent richting de bal. Porcar geeft de bal voor. Răduţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Porcar neemt de hoekschop. Shradhdha kopt de bal weg. García Tinchi heeft problemen om de bal te vangen. Răduţă rent richting de bal. Răduţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Shradhdha probeert de bal met de borst te controleren. Shradhdha met een sublieme pass. Daar is Răduţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răduţă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Świder de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shradhdha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Răduţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Cămătari sibieni 4:0

37e minuut.
Doeltrap. Stănică trapt de bal weg. Hahn kopt de bal weg. García Tinchi probeert de bal met de borst te controleren. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. Stănică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Shradhdha met een sublieme pass. Porcar rent richting de bal. Porcar speelt de bal door. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Shradhdha probeert naar een medespeler te passen. Daar is García Tinchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Tinchi probeert naar een medespeler te passen. Porcar is nu in balbezit. Porcar draait met de bal, schiet en ... Stănică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Porcar neemt de hoekschop. García Tinchi springt en kopt de bal. Stănică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Cămătari sibieni 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 21%, Cămătari sibieni 79%.
Spicul Salcud - Cămătari sibieni 5:0

50e minuut.
Shradhdha is nu in balbezit. Shradhdha passt de bal zonder na te denken. Daar is Hahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hahn geeft een hoge lob. García Tinchi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
García Tinchi verovert de bal door een tackle van achteren. García Tinchi probeert naar een medespeler te passen. Shradhdha speelt de bal door. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă draait met de bal, schiet en ... Stănică bokst de bal weg.

52e minuut.
Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă geeft een hoge lob. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi schiet op doel. Stănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Cămătari sibieni 6:0

54e minuut.
Mircea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porcar met de inworp. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Chacón de bal. Chacón kopt de bal weg. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. Stănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Cămătari sibieni 7:0

63e minuut.
Shradhdha is nu in balbezit. Shradhdha geeft een hoge lob. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Stănică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Cămătari sibieni 8:0

64e minuut.
Hahn met een sublieme pass. Porcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcar passt de bal in één keer door. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Vânătoru heeft problemen om de bal te vangen. Porcar geeft een hoge lob. Vânătoru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă schiet op doel. Stănică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Inworp. Shradhdha met de inworp. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă schiet op doel. Stănică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Cămătari sibieni 9:0

71e minuut.
Alvarez probeert de bal aan de voet te houden. Alvarez geeft een hoge lob. Mircea rent richting de bal. García Tinchi onderschept slim de pass. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Roşoiu geeft een hoge lob. Shradhdha kopt de bal weg. Shradhdha rent richting de bal. Shradhdha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Cămătari sibieni 10:0

76e minuut.
Balint rent richting de bal. Balint met een sublieme pass. Vânătoru probeert naar een medespeler te passen. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Grosicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu geeft een hoge lob. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Răduţă rent richting de bal. Răduţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Cămătari sibieni 11:0

83e minuut.
Roşoiu kopt de bal weg. Shradhdha heeft problemen om de bal te vangen. Shradhdha passt de bal in één keer door. Răduţă rent richting de bal. Răduţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hahn onderschept slim de pass. Hahn geeft een lange en hoge pass. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Stănică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Cămătari sibieni 12:0

89e minuut.
Răduţă passt de bal zonder na te denken. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. Świder speelt de bal door. Klungelig pakt Vânătoru de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Cămătari sibieni 13:0

90e minuut.
Alvarez rent richting de bal. Alvarez geeft een lange en hoge pass. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi schiet op doel. Stănică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - Cămătari sibieni 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 22%, Cămătari sibieni 78%.
Spicul Salcud - Cămătari sibieni 14:0