Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 1.SK SIGMA OLOMOUC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8147
1.SK SIGMA OLOMOUC Sharp Boys Haleny
002_defoutmid_1l Tactiek DA
60% Balbezit 40%
45% Spel op eigen helft 55%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
50.8 gemiddelde waardering 53.9
adequate Schieten solid
very good Passen very good
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Grzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzęda geeft een hoge lob. Medel heeft problemen om de bal te vangen. Krobot bereikt de bal nog maar net als eerste. Krobot schiet op doel. Xafis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Fernández Arregui onderschept slim de pass. Fernández Arregui passt de bal in één keer door. Medel bereikt de bal nog maar net als eerste. Krobot onderschept slim de pass. Krobot schiet op doel. Xafis bokst de bal weg.

44e minuut.
Fernández Arregui kopt de bal weg. Krobot rent richting de bal. Medel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.SK SIGMA OLOMOUC 44%, Sharp Boys Haleny 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.SK SIGMA OLOMOUC - Sharp Boys Haleny 0:0

60e minuut.
Grzęda onderschept slim de pass. Grzęda geeft een hoge lob. Krobot rent richting de bal. Krobot haalt uit met een fantastische trap. Xafis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - Sharp Boys Haleny 0:1

65e minuut.
Martikán rent richting de bal. Martikán geeft een hoge lob. Medel is nu in balbezit. Krobot verovert de bal door een tackle van achteren. Krobot schiet op doel. Xafis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Krobot rent richting de bal. Kopaliński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krobot raakt geblesseerd tijdens het duel. Krobot zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Xafis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.SK SIGMA OLOMOUC - Sharp Boys Haleny 0:2

71e minuut.
Inworp. Czorny komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Medel verovert de bal door een tackle van achteren. Medel geeft een lange en hoge pass. Giuliano heeft problemen om de bal te vangen. Riese is nu in balbezit. Riese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Martikán geeft een lange en hoge pass. Krobot rent richting de bal. Medel rent richting de bal. Krobot onderschept slim de pass. Krobot schiet op doel. Czorny bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.SK SIGMA OLOMOUC 47%, Sharp Boys Haleny 53%.
1.SK SIGMA OLOMOUC - Sharp Boys Haleny 0:2