Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 20:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Universitatea Cluj-Napoca U.C.M Resita
U 523 Tactiek cosma16
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 7
59.9 gemiddelde waardering 62.1
formidable Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Mądzielewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ninoiu is nu in balbezit. Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ninoiu kopt de bal weg. Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrota schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Larrota krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Toscani rent richting de bal. Toscani passt de bal met de wreef. Moine geeft een hoge lob. Aviles maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - U.C.M Resita 0:1

12e minuut.
Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Gabriel geeft de bal voor. Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Achim rent richting de bal. Achim haalt uit met een fantastische trap. Czyż kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ronaldo kopt de bal weg. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Mądzielewski speelt de bal door. Zamfir rent richting de bal. Zamfir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin geeft een hoge lob. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ninoiu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Larrota de bal onder controle te krijgen. Mądzielewski probeert naar een medespeler te passen. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitatea Cluj-Napoca - U.C.M Resita 1:1

24e minuut.
Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani passt de bal zonder na te denken. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles verovert de bal door een tackle van achteren. Aviles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gioga geeft de bal voor. Mądzielewski kopt de bal weg. Zamfir is nu in balbezit. Hirata is nu in balbezit. Hirata draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Klungelig pakt Caveirinha de bal. Caveirinha geeft een hoge lob. Inworp. Mądzielewski met de inworp. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Noto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - U.C.M Resita 2:1

32e minuut.
Mądzielewski speelt de bal door. Toscani is nu in balbezit. Toscani met een sublieme pass. Aviles is nu in balbezit. Burczyński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitatea Cluj-Napoca - U.C.M Resita 2:2

36e minuut.
Luntraru probeert de bal aan de voet te houden. Zamfir rent richting de bal. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Noto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Mądzielewski speelt de bal door. Daar is Sruthi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sruthi met een sublieme pass. Mowlik rent richting de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Noto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - U.C.M Resita 3:2

38e minuut.
Sruthi met een sublieme pass. Hirata heeft problemen om de bal te vangen. Hirata passt de bal in één keer door. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aviles is nu in balbezit. Marin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aviles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toscani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aviles kopt de bal weg. Achim is nu in balbezit. Achim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sruthi passt de bal zonder na te denken. Hirata rent richting de bal. Hirata passt de bal in één keer door. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 47%, U.C.M Resita 53%.
Universitatea Cluj-Napoca - U.C.M Resita 3:2

48e minuut.
Gioga kopt de bal weg. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi met een sublieme pass. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Noto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Mądzielewski met een sublieme pass. Sruthi rent richting de bal. Sruthi met een sublieme pass. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Maradona-Lmaghrib geeft de bal voor. Mowlik kopt de bal weg. Hirata is nu in balbezit. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - U.C.M Resita 4:2

61e minuut.
Gioga neemt vlug de vrije trap. Zamfir rent richting de bal. Zamfir speelt de bal door. Mowlik heeft problemen om de bal te vangen. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Noto bokst de bal weg.

66e minuut.
Aviles heeft problemen om de bal te vangen. Toscani is nu in balbezit. Toscani speelt de bal door. Achim is nu in balbezit. Achim draait met de bal, schiet en ... Czyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Sruthi passt de bal in één keer door. Zamfir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caveirinha. Zamfir raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mądzielewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - U.C.M Resita 5:2

75e minuut.
Gioga is nu in balbezit. Sruthi rent richting de bal. Sruthi geeft een hoge lob. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Sruthi rent richting de bal. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Hirata is nu in balbezit. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Paal!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mądzielewski met de inworp. Sruthi heeft problemen om de bal te vangen. Sruthi geeft de bal voor. Zamfir springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 37%, U.C.M Resita 63%.
Universitatea Cluj-Napoca - U.C.M Resita 5:2