Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Montluçon Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5222
FC Montluçon CC8
Mi Galette Tactiek CC8 1
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67 gemiddelde waardering 40.8
outstanding Schieten good
very good Passen average
outstanding Verdedigen good


6e minuut.
Paler verovert de bal door een tackle van achteren. Abbes is nu in balbezit. Czerembor verovert de bal door een tackle van achteren. Paler probeert de bal met de borst te controleren. Paler draait met de bal, schiet en ... Pierścionek bokst de bal weg.

9e minuut.
Coitinho verovert de bal door een tackle van achteren. Zakarić speelt de bal door. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler schiet op doel. Pierścionek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Dussán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussán passt de bal in één keer door. Zev speelt de bal door. Abbes is nu in balbezit. Abbes schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Zakarić passt de bal met de wreef. Paler rent richting de bal. Czerembor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paler moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Paler kan niet meer verder spelen. Pacheco komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Zakarić passt de bal in één keer door. Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle geeft de bal voor. Abbes is nu in balbezit. Abbes schiet op doel. Pierścionek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - CC8 1:0

19e minuut.
Kożusznik passt de bal in één keer door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco passt de bal met de wreef. Abbes rent richting de bal. Abbes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zakarić passt de bal met de wreef. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerembor is nu in balbezit. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zev passt de bal in één keer door. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbes schiet op doel. Pierścionek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - CC8 2:0

27e minuut.
Abbes rent richting de bal. Zamudio begaat een overtreding. Abbes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abbes rent richting de bal. Abbes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - CC8 3:0

29e minuut.
Waddle onderschept slim de pass. Waddle met een sublieme pass. Baldivieso rent richting de bal. Abbes onderschept slim de pass. Abbes draait met de bal, schiet en ... Pierścionek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abbes is nu in balbezit. Abbes draait met de bal, schiet en ... Pierścionek bokst de bal weg.

31e minuut.
Zamudio verovert de bal door een tackle van achteren. Zamudio geeft een lange en hoge pass. Erpençe rent richting de bal. Erpençe haalt uit met een fantastische trap. Ebejer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - CC8 3:1

39e minuut.
Zev passt de bal in één keer door. Abbes rent richting de bal. Abbes probeert naar een medespeler te passen. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dussán bereikt de bal nog maar net als eerste. Zev verovert de bal door een tackle van achteren. Zev met een sublieme pass. Abbes is nu in balbezit. Abbes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - CC8 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 27%, CC8 73%.
FC Montluçon - CC8 4:1

46e minuut.
Demarco komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Waddle geeft de bal voor. Baldivieso rent richting de bal. Abbes onderschept slim de pass. Abbes haalt uit met een fantastische trap. Pierścionek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - CC8 5:1

49e minuut.
Coitinho geeft de bal voor. Zev is nu in balbezit. Zev passt de bal in één keer door. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Baldivieso passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Abbes de bal. Abbes passt de bal in één keer door. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbes rent richting de bal. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Pierścionek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Waddle is nu in balbezit. Waddle passt de bal in één keer door. Czerembor met een sublieme pass. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Czerembor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco onderschept slim de pass. Abbes is nu in balbezit. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - CC8 6:1

65e minuut.
Stratta komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kożusznik met een sublieme pass. Zakarić speelt de bal door. Abbes is nu in balbezit. Abbes schiet op doel. Pierścionek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - CC8 7:1

72e minuut.
Zakarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakarić passt de bal zonder na te denken. Brasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasseur geeft een lange en hoge pass. Abbes krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Zakarić geeft een hoge lob. Abbes kopt de bal weg. Demarco heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - CC8 8:1

80e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Baldivieso is nu in balbezit. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Pierścionek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - CC8 9:1

81e minuut.
Zev rent richting de bal. Zev speelt de bal door. Pacheco is nu in balbezit. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbes draait met de bal, schiet en ... Pierścionek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 20%, CC8 80%.
FC Montluçon - CC8 9:1