Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 19:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly Cup
  • Stadion: Perú Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13962
Perú Italia
Peru_CTD_td Tactiek nt5
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
74.9 gemiddelde waardering 81.7
formidable Schieten incredible
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen magical


2e minuut.
Zaino passt de bal met de wreef. Principi bereikt de bal nog maar net als eerste. Principi geeft de bal voor. Melas krijgt zijn hoofd ertegen. Vela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú - Italia 0:1

7e minuut.
Principi passt de bal in één keer door. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos rent richting de bal. Mingolini onderschept slim de pass. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Vela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Preste geeft de bal voor. Gallegos is nu in balbezit. Mingolini onderschept slim de pass. Mingolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú - Italia 0:2

20e minuut.
Rasori passt de bal zonder na te denken. Guerini heeft problemen om de bal te vangen. Guerini geeft een lange en hoge pass. Melas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rasori is nu in balbezit. Rasori passt de bal met de wreef. Melas bereikt de bal nog maar net als eerste. Melas schiet op doel. Vela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú - Italia 0:3

40e minuut.
Inworp. Principi met de inworp. Rasori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasori geeft een lange en hoge pass. Mingolini krijgt zijn hoofd ertegen. Vela bokst de bal weg. Clavijo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guerini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Melas springt en kopt de bal. Vela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Velásquez rent richting de bal. Zaino rent richting de bal. Velásquez onderschept slim de pass. Velásquez geeft een hoge lob. Revoredo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú - Italia 1:3

44e minuut.
Candela rent richting de bal. Candela passt de bal met de wreef. Regente bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasori verovert de bal door een tackle van achteren. Rasori draait met de bal, schiet en ... Vela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú 58%, Italia 42%.
Perú - Italia 1:3

46e minuut.
Gil komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Revoredo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dovera de bal onder controle te krijgen. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo schiet op doel. Marcarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Guerini verovert de bal door een tackle van achteren. Mingolini rent richting de bal. Melas is nu in balbezit. Melas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú - Italia 1:4

64e minuut.
Velásquez kopt de bal weg. Pizarro rent richting de bal. Pizarro passt de bal in één keer door. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Inworp. Sabbioni komt het veld opgelopen. Pompili komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rasori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasori met een sublieme pass. Sabbioni is nu in balbezit. Sabbioni geeft de bal voor. Mingolini maakt een snoekduik en kopt de bal. Vela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Ibáñez heeft problemen om de bal te vangen. Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerini verovert de bal door een tackle van achteren. Pompili rent richting de bal. Pompili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Sabbioni met een sublieme pass. Rasori is nu in balbezit. Rasori passt de bal zonder na te denken. Guerini rent richting de bal. Guerini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Giraudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraudi geeft een hoge lob. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni geeft een lange en hoge pass. Mingolini maakt een snoekduik en kopt de bal. Vela bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú 48%, Italia 52%.
Perú - Italia 1:4