Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Corrego Fundo MG Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5360
Corrego Fundo MG Boa Morte FC
2x2 Tactiek 2x2 CB nova
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 63.1
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Martínez Pérez passt de bal in één keer door. Ziarkowski is nu in balbezit. Ziarkowski met een sublieme pass. Puk rent richting de bal. Puk haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu bokst de bal weg.

17e minuut.
Calami bereikt de bal nog maar net als eerste. Calami passt de bal in één keer door. Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Boa Morte FC 0:1

19e minuut.
Bach geeft de bal voor. Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguardia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laguardia krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Chwadeńczuk geeft de bal voor. Martínez Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pérez speelt de bal door. Puk is nu in balbezit. Puk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Laguardia met de inworp. Marcondes rent richting de bal. Marcondes passt de bal met de wreef. Laguardia is nu in balbezit. Laguardia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Laguardia speelt de bal door. Beltrão is nu in balbezit. Puk begaat een overtreding. Beltrão wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Beltrão kan niet meer verder spelen. Johnen komt het veld opgelopen.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Puk neemt de hoekschop. Martínez Pérez kopt de bal weg. Marcondes rent richting de bal. Marcondes schiet op doel. Landshammer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Udişteanu met een sublieme pass. Daar is Marcondes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Pérez begaat een overtreding. Martínez Pérez krijgt een gele kaart. Marcondes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Marcondes kan niet meer verder spelen. Vlachogiannis komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Udişteanu geeft een lange en hoge pass. Martínez Pérez controleert de bal met de borst. Martínez Pérez speelt de bal door. Puk rent richting de bal. Puk schiet op doel. Udişteanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corrego Fundo MG 61%, Boa Morte FC 39%.
Corrego Fundo MG - Boa Morte FC 0:1

47e minuut.
Laguardia passt de bal zonder na te denken. Arango is nu in balbezit. Arango passt de bal zonder na te denken. Puk is nu in balbezit. Puk haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Sucală is nu in balbezit. Martínez Pérez onderschept slim de pass. Martínez Pérez geeft een hoge lob. Puk rent richting de bal. Puk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ziarkowski probeert de bal met de borst te controleren. Ziarkowski met een sublieme pass. Johnen rent richting de bal. Puk onderschept slim de pass. Puk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Johnen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calami rent richting de bal. Calami speelt de bal door. Puk rent richting de bal. Puk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Johnen heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Pérez passt de bal zonder na te denken. Puk is nu in balbezit. Puk haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach speelt de bal door. Johnen rent richting de bal. Puk onderschept slim de pass. Puk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corrego Fundo MG 69%, Boa Morte FC 31%.
Corrego Fundo MG - Boa Morte FC 0:1