Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Chile Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10006
Chile Cuba
Talcahuano 2 Tactiek 532-L
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
77.2 gemiddelde waardering 77.1
wonderbaarlijk Schieten wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Passen wonderbaarlijk
briljant Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Pailamilla passt de bal in één keer door. Barra rent richting de bal. Barra met een sublieme pass. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo schiet op doel. Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Baños speelt de bal door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo speelt de bal door. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro geeft een hoge lob. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Santana krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Barra met een sublieme pass. Bastías is nu in balbezit. Águila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bastías is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pailamilla komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo met een sublieme pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chile - Cuba 0:1

34e minuut.
Bastías is nu in balbezit. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo geeft een lange en hoge pass. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile - Cuba 0:2

39e minuut.
Haussmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Lucero ... Strafschop! Lucero krijgt een gele kaart. Valdés raakt geblesseerd tijdens het duel. Santana kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ossa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Orama rent richting de bal. Barra onderschept slim de pass. Carvajal maakt een afschuwelijke overtreding. Carvajal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chile 61%, Cuba 39%.
Chile - Cuba 0:2

46e minuut.
Melinao komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riveros komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Duménigo passt de bal zonder na te denken. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro passt de bal met de wreef. Valdés rent richting de bal. Valdés draait met de bal, schiet en ... Ossa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Inworp. Aguilar komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo geeft een hoge lob. Quinteros is nu in balbezit. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Ossa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Barra is nu in balbezit. Barra passt de bal in één keer door. Bastías rent richting de bal. Bastías draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Pailamilla is nu in balbezit. Pailamilla passt de bal in één keer door. Bastías is nu in balbezit. Bastías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile - Cuba 1:2

80e minuut.
Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra passt de bal met de wreef. Bastías rent richting de bal. Bastías draait met de bal, schiet en ... Bell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chile - Cuba 2:2

82e minuut.
Haussmann geeft de bal voor. Barra rent richting de bal. Barra probeert naar een medespeler te passen. Bastías rent richting de bal. Bastías schiet op doel. Bell bokst de bal weg.

86e minuut.
Pailamilla probeert naar een medespeler te passen. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Socorro. Socorro krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Gayoso probeert naar een medespeler te passen. Barra heeft problemen om de bal te vangen. Barra met een sublieme pass. Bastías rent richting de bal. Bastías draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chile 41%, Cuba 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chile - Cuba 2:2