Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torb Z Moon
T1v8 Tactiek 352
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 35.5
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Vilarrubla rent richting de bal. Vilarrubla geeft de bal voor. Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué rent richting de bal. Vagué schiet op doel. Korzonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Krivokuća probeert naar een medespeler te passen. Vilarrubla is nu in balbezit. Vilarrubla probeert naar een medespeler te passen. Gerlach rent richting de bal. Gerlach draait met de bal, schiet en ... Korzonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Perić kan de bal niet met de borst controleren. Korzonek probeert naar een medespeler te passen. Vilarrubla kopt de bal weg. Gerlach is nu in balbezit. Gerlach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vilarrubla is nu in balbezit. Vilarrubla speelt de bal door. Vagué is nu in balbezit. Vagué schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Milošev geeft de bal voor. Inworp. Gilabert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asensi rent richting de bal. Asensi schiet op doel. Korzonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilarrubla rent richting de bal. Vilarrubla speelt de bal door. Vagué is nu in balbezit. Vagué schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Milošev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milošev geeft een lange en hoge pass. Vilarrubla kopt de bal weg. Vagué is nu in balbezit. Vagué draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vujaklija heeft problemen om de bal te vangen. Ljubinkov is nu in balbezit. Vagué verovert de bal door een tackle van achteren. Vagué haalt uit met een fantastische trap. Korzonek bokst de bal weg.

29e minuut.
Korzonek met een harde bal richting middenveld. Vilarrubla kopt de bal weg. Daar is Vujaklija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vagué is nu in balbezit. Vagué schiet op doel. Korzonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gerlach rent richting de bal. Gerlach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Z Moon 1:0

33e minuut.
Gerlach met de inworp. Vilarrubla met een sublieme pass. Vagué is nu in balbezit. Vagué schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Z Moon 2:0

36e minuut.
Portelli rent richting de bal. Portelli geeft een hoge lob. Gilabert rent richting de bal. Vagué is nu in balbezit. Vagué draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vilarrubla kan de bal niet met de borst controleren. Vilarrubla met een sublieme pass. Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué is nu in balbezit. Vagué draait met de bal, schiet en ... Korzonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Portelli passt de bal met de wreef. Gilabert probeert naar een medespeler te passen. Vagué bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Z Moon 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torb 5%, Z Moon 95%.
Torb - Z Moon 3:0

52e minuut.
Gerlach probeert naar een medespeler te passen. Asensi rent richting de bal. Vagué bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Z Moon 4:0

68e minuut.
Gerlach is nu in balbezit. Radman geeft een hoge lob. Daar is Diana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivokuća is nu in balbezit. Krivokuća draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Diana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walicki rent richting de bal. Walicki geeft een lange en hoge pass. Vagué rent richting de bal. Vagué haalt uit met een fantastische trap. Korzonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Vilarrubla passt de bal met de wreef. Vagué bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensi is nu in balbezit. Vagué rent richting de bal. Vagué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - Z Moon 5:0

77e minuut.
Gilabert verovert de bal door een tackle van achteren. Gilabert passt de bal zonder na te denken. Perić rent richting de bal. Vagué onderschept slim de pass. Vagué haalt uit met een fantastische trap. Korzonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlach geeft de bal voor. Daar is Vagué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vagué draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torb 35%, Z Moon 65%.
Torb - Z Moon 5:0