Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:38
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC Grubson Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3094
FC Grubson Matek Łobez
Gruu off Tactiek awruk
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.8 gemiddelde waardering 43.1
good Schieten good
weak Passen adequate
weak Verdedigen good


5e minuut.
Czapla passt de bal zonder na te denken. Wielebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielebny geeft de bal voor. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piesio heeft problemen om de bal te vangen. Sansalvatore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Di Biase bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biase haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Matek Łobez 0:1

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sansalvatore niet meer kan verder spelen. Mustafazadə komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Gwiżdż passt de bal met de wreef. Piesio geeft een lange en hoge pass. Urbanowski met een sublieme pass. Malaškevičius rent richting de bal. Malaškevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Urbanowski probeert naar een medespeler te passen. Malaškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malaškevičius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urbanowski komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Gibes geeft de bal voor. Pitombo is nu in balbezit. Malaškevičius is nu in balbezit. Malaškevičius draait met de bal, schiet en ... Grądcki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pantilimon verovert de bal door een tackle van achteren. Pantilimon passt de bal met de wreef. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielebny verovert de bal door een tackle van achteren. Wielebny geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cicerone is nu in balbezit. Malaškevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Malaškevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Grubson - Matek Łobez 1:1

40e minuut.
Molberg rent richting de bal. Bugoš verovert de bal door een tackle van achteren. Bugoš probeert naar een medespeler te passen. Pitombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitombo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Malaškevičius probeert de bal aan de voet te houden. Cicerone geeft een hoge lob. Piesio probeert de bal met de borst te controleren. Di Biase is nu in balbezit. Di Biase haalt uit met een fantastische trap. Mustafazadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Cicerone is nu in balbezit. Grinevskis rent richting de bal. Bugoš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bugoš krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 52%, Matek Łobez 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Grubson - Matek Łobez 1:1

69e minuut.
Pitombo is nu in balbezit. Grelich is nu in balbezit. Grelich geeft de bal voor. Daar is Di Biase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Biase haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 65%, Matek Łobez 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Grubson - Matek Łobez 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 73%, Matek Łobez 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Grubson - Matek Łobez 1:1

109e minuut.
Wielebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielebny passt de bal in één keer door. Czapla rent richting de bal. Malaškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaškevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

116e minuut.
Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż geeft een lange en hoge pass. Vargas kan de bal niet met de borst controleren. Di Biase rent richting de bal. Di Biase schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 74%, Matek Łobez 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Grubson - Matek Łobez 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Sobczak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Malaškevičius neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Matek Łobez 2:1
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Di Biase neemt zijn aanloop.
---
Pitombo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Matek Łobez 3:1
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gwiżdż neemt zijn aanloop. Mustafazadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Matek Łobez 3:2
---
Wielebny legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Molberg neemt de penalty, wat een uithaal! Mustafazadə bokst de bal weg.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bugoš neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Matek Łobez 4:2
---