Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski Lusińska Targówek
aaa Tactiek Rado
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 57.5
weak Schieten outstanding
poor Passen very good
average Verdedigen very good


8e minuut.
Żurański passt de bal in één keer door. Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelle passt de bal in één keer door. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Lusińska Targówek 0:1

10e minuut.
Romańczuk probeert naar een medespeler te passen. Bahele is nu in balbezit. Barczewski maakt een afschuwelijke overtreding. Barczewski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Jadanowski is nu in balbezit. Krukowski onderschept slim de pass. Krukowski met een sublieme pass. Bahele is nu in balbezit. Bahele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fragos met een snelle inworp. Rovira is nu in balbezit. Rovira passt de bal in één keer door. Bahele is nu in balbezit. Bahele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bryk met een snelle inworp. Krukowski heeft problemen om de bal te vangen. Jadanowski is nu in balbezit. Krukowski onderschept slim de pass. Krukowski schiet op doel. Szklarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Górniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahele is nu in balbezit. Bahele draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Górniak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Lusińska Targówek 0:2

20e minuut.
Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski passt de bal in één keer door. Rovira rent richting de bal. Bahele rent richting de bal. Bahele draait met de bal, schiet en ... Szklarski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Lusińska Targówek 0:3

22e minuut.
Calangiu speelt de bal door. Daar is Krukowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krukowski passt de bal in één keer door. Bahele is nu in balbezit. Bahele haalt uit met een fantastische trap. Szklarski bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krukowski neemt de hoekschop. Bahele maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Barczewski geeft een hoge lob. Capelle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rovira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahele is nu in balbezit. Bahele draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Calangiu passt de bal in één keer door. Fragos met een sublieme pass. Daar is Rovira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Romańczuk probeert de bal aan de voet te houden. Rovira is nu in balbezit. Górniak rent richting de bal. Bahele onderschept slim de pass. Bahele haalt uit met een fantastische trap. Szklarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Żurański onderschept slim de pass. Żurański passt de bal met de wreef. Fragos probeert naar een medespeler te passen. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Lusińska Targówek 0:4

42e minuut.
Capelle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bahele de bal. Rovira is nu in balbezit. Bahele is nu in balbezit. Bahele haalt uit met een fantastische trap. Szklarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Pacio probeert naar een medespeler te passen. Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelle speelt de bal door. Krukowski rent richting de bal. Krukowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Lusińska Targówek 0:5

44e minuut.
Capelle is nu in balbezit. Capelle passt de bal in één keer door. Krukowski is nu in balbezit. Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele haalt uit met een fantastische trap. Szklarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 85%, Lusińska Targówek 15%.
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Lusińska Targówek 0:5

46e minuut.
Parejro komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Baklavacı probeert naar een medespeler te passen. Capelle rent richting de bal. Capelle passt de bal met de wreef. Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Parejro trapt de bal weg van het doel. Capelle kopt de bal weg. Barczewski heeft problemen om de bal te vangen. Rovira is nu in balbezit. Rovira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Lusińska Targówek 0:6

53e minuut.
Żurański passt de bal in één keer door. Jadanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski rent richting de bal. Krukowski haalt uit met een fantastische trap. Parejro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Lusińska Targówek 0:7

57e minuut.
Srebrowicz rent richting de bal. Bryk verovert de bal door een tackle van achteren. Bryk met een sublieme pass. Bahele is nu in balbezit. Bahele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bryk kopt de bal weg. Bahele is nu in balbezit. Bahele passt de bal in één keer door. Krukowski heeft problemen om de bal te vangen. Krukowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Bryk met een snelle inworp. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikruta. Krukowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Capelle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Parejro bokst de bal weg. Bahele rent richting de bal. Bahele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Lusińska Targówek 0:8

64e minuut.
Capelle probeert naar een medespeler te passen. Fragos met een sublieme pass. Rovira rent richting de bal. Rovira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Lusińska Targówek 0:9

67e minuut.
Bryk probeert naar een medespeler te passen. Krukowski heeft problemen om de bal te vangen. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krukowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Lusińska Targówek 0:10

70e minuut.
Erikçi heeft problemen om de bal te vangen. Capelle probeert naar een medespeler te passen. Jadanowski heeft problemen om de bal te vangen. Bahele is nu in balbezit. Bahele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Jadanowski is nu in balbezit. Bahele verovert de bal door een tackle van achteren. Bahele haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Górniak de bal onder controle te krijgen. Parejro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski is nu in balbezit. Bahele onderschept slim de pass. Bahele schiet op doel. Parejro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Lusińska Targówek 0:11

75e minuut.
Inworp. Bryk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski draait met de bal, schiet en ... Parejro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Lusińska Targówek 0:12

77e minuut.
Barczewski geeft een lange en hoge pass. Srebrowicz kopt de bal weg. Pacio controleert de bal met de borst. Bahele rent richting de bal. Bahele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parejro trapt de bal weg. Capelle kopt de bal weg. Daar is Bahele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bryk met de inworp. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żurański krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Krukowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Barczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahele is nu in balbezit. Bahele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Lusińska Targówek 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 88%, Lusińska Targówek 12%.
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Lusińska Targówek 0:13