Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ludwiniak Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4662
SKR-Mleczarnia Zezulin Herta Vernello ASD
do ataku1 Tactiek 4-3-3
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.5 gemiddelde waardering 55
excellent Schieten very good
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Daar is Murarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Del Coiro. Murarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Bishop zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Michoń met een sublieme pass. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk draait met de bal, schiet en ... Jerlicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Mastromarino geeft een hoge lob. Zapata kopt de bal weg. Słaboń is nu in balbezit. Słaboń schiet op doel. Mijac probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Michoń speelt de bal door. Murarczyk rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Del Coiro ... Strafschop! Murarczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Creţu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - Herta Vernello ASD 1:0

35e minuut.
Mastromarino probeert naar een medespeler te passen. De Meza rent richting de bal. De Meza passt de bal met de wreef. Neşe rent richting de bal. Neşe haalt uit met een fantastische trap. Czerwiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Meza rent richting de bal. De Meza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKR-Mleczarnia Zezulin - Herta Vernello ASD 1:1

38e minuut.
Neşe is nu in balbezit. Chavarro begaat een overtreding. Neşe raakt geblesseerd tijdens het duel. Koprivarov met een snel genomen vrije trap. Engel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chavarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarro speelt de bal door. Słaboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaboń passt de bal in één keer door. Speckmann met een sublieme pass. Jerlicz bokst de bal weg. Creţu rent richting de bal. Creţu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata geeft een lange en hoge pass. Creţu krijgt zijn hoofd ertegen. Jerlicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - Herta Vernello ASD 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKR-Mleczarnia Zezulin 35%, Herta Vernello ASD 65%.
SKR-Mleczarnia Zezulin - Herta Vernello ASD 2:1

46e minuut.
Drąg komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bishop speelt de bal door. Zapata is nu in balbezit. Zapata probeert naar een medespeler te passen. Słaboń bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaboń schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Zapata is nu in balbezit. Zapata geeft een lange en hoge pass. Creţu rent richting de bal. Creţu draait met de bal, schiet en ... Jerlicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - Herta Vernello ASD 3:1

54e minuut.
Zapata is nu in balbezit. Zapata geeft de bal voor. Zora probeert de bal met de borst te controleren. Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Zapata de bal. Zapata passt de bal zonder na te denken. Creţu heeft problemen om de bal te vangen. Słaboń is nu in balbezit. Słaboń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słaboń verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata probeert naar een medespeler te passen. Creţu is nu in balbezit. Creţu schiet op doel. Jerlicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Mastromarino passt de bal in één keer door. Engel is nu in balbezit. Gür schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gür krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Drąg probeert naar een medespeler te passen. Murarczyk rent richting de bal. Zora legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zora krijgt een gele kaart. Murarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Creţu neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - Herta Vernello ASD 4:1

87e minuut.
Chavarro geeft een lange en hoge pass. Murarczyk is nu in balbezit. Del Coiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Del Coiro krijgt een gele kaart. Murarczyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Murarczyk kan niet meer verder spelen. Šehović komt het veld opgelopen.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drąg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bishop probeert naar een medespeler te passen. Šehović rent richting de bal. Šehović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKR-Mleczarnia Zezulin 36%, Herta Vernello ASD 64%.
SKR-Mleczarnia Zezulin - Herta Vernello ASD 4:1