Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Barcelona Borsa 07 Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 7221
F.C.M. BORSA Borsalona
Special mumu :D Tactiek 4-3-3
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
43.9 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten outstanding
adequate Passen very good
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Fokas passt de bal zonder na te denken. Holca geeft de bal voor. Arghezi kan de bal niet met de borst controleren. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Belea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - Borsalona 0:1

12e minuut.
Tobras verovert de bal door een tackle van achteren. Tobras speelt de bal door. Holca met een sublieme pass. Garriga rent richting de bal. Garriga draait met de bal, schiet en ... Belea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu geeft de bal voor. Hordecki speelt de bal door. Garriga heeft problemen om de bal te vangen. Garriga schiet op doel. Belea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - Borsalona 0:2

20e minuut.
Clausen geeft een hoge lob. Selymes is nu in balbezit. Selymes geeft de bal voor. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Belea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Tobras passt de bal zonder na te denken. Negoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Belea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - Borsalona 0:3

26e minuut.
Arghezi geeft de bal voor. Selymes rent richting de bal. Selymes met een sublieme pass. Mirkowski heeft problemen om de bal te vangen. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Belea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Negoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garriga is nu in balbezit. Garriga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Holca passt de bal in één keer door. Kantor speelt de bal door. Garriga rent richting de bal. Garriga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - Borsalona 0:4

36e minuut.
Holca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arghezi de bal. Hordecki rent richting de bal. Hordecki schiet op doel. Belea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - Borsalona 0:5

38e minuut.
Selymes passt de bal in één keer door. Hordecki rent richting de bal. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - Borsalona 0:6

39e minuut.
Selymes is nu in balbezit. Selymes met een sublieme pass. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... Belea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - Borsalona 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. BORSA 58%, Borsalona 42%.
F.C.M. BORSA - Borsalona 0:7

48e minuut.
Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arghezi. Mirkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tobras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski schiet op doel. Belea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hordecki rent richting de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Tobras speelt de bal door. Hordecki is nu in balbezit. Garriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garriga draait met de bal, schiet en ... Belea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hordecki kan de bal niet met de borst controleren. Hordecki passt de bal in één keer door. Mirkowski rent richting de bal. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Holca speelt de bal door. Tobras is nu in balbezit. Tobras probeert naar een medespeler te passen. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Garriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garriga passt de bal met de wreef. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - Borsalona 0:8

69e minuut.
Clausen rent richting de bal. Holca onderschept slim de pass. Holca met een sublieme pass. Fokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fokas geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Daar is Holca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holca geeft een lange en hoge pass. Balsam kopt de bal weg. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Holca passt de bal zonder na te denken. Neag geeft de bal voor. Ciskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho onderschept slim de pass. Sakho draait met de bal, schiet en ... Bărăscu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Neag kan de bal niet met de borst controleren. Garriga is nu in balbezit. Garriga geeft een lange en hoge pass. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Belea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Selymes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tobras de bal. Tobras met een sublieme pass. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski schiet op doel. Belea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Klungelig pakt Clausen de bal. Clausen geeft een hoge lob. Selymes probeert de bal met de borst te controleren. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Clausen is nu in balbezit. Clausen geeft een lange en hoge pass. Poulain probeert naar een medespeler te passen. Sakho is nu in balbezit. Sakho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain draait met de bal, schiet en ... Bărăscu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Selymes met een sublieme pass. Tobras heeft problemen om de bal te vangen. Tobras met een sublieme pass. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. BORSA 46%, Borsalona 54%.
F.C.M. BORSA - Borsalona 0:8