Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: J & T Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6274
Yaro FC PAOK Solniki
Y_defoffwin Tactiek 4MID v.1
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 34.3
adequate Schieten solid
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


6e minuut.
Puńko kopt de bal weg. Stanlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanlej geeft een hoge lob. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Puńko kopt de bal weg. Owczarczyk is nu in balbezit. Owczarczyk passt de bal zonder na te denken. Sobczyński rent richting de bal. Sobczyński draait met de bal, schiet en ... Iwaniczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Trębicki geeft de bal voor. Buncol probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berny de bal. Mierzwiak is nu in balbezit. Mierzwiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Skowron rent richting de bal. Puńko onderschept slim de pass. Puńko passt de bal zonder na te denken. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Biały onderschept slim de pass. Berny is nu in balbezit. Niedziułka onderschept slim de pass. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Piwo rent richting de bal. Piwo probeert naar een medespeler te passen. Mierzwiak probeert naar een medespeler te passen. Sobczyński rent richting de bal. Sobczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Owczarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarczyk geeft de bal voor. Nikody kopt de bal weg. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Berny rent richting de bal. Klaja is nu in balbezit. Klaja geeft een lange en hoge pass. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - PAOK Solniki 0:1

39e minuut.
Inworp. Nikody met de inworp. Mierzwiak heeft problemen om de bal te vangen. Mierzwiak geeft een hoge lob. Przesmycki probeert de bal aan de voet te houden. Iwaniczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sobczyński rent richting de bal. Sobczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yaro FC - PAOK Solniki 1:1

43e minuut.
Inworp. Biały zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trębicki speelt de bal door. Sobczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaro FC 35%, PAOK Solniki 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yaro FC - PAOK Solniki 1:1

49e minuut.
Puńko met een sublieme pass. Owczarczyk kan de bal niet met de borst controleren. Niedziułka onderschept slim de pass. Niedziułka draait met de bal, schiet en ... Raczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - PAOK Solniki 1:2

50e minuut.
Skowron rent richting de bal. Trębicki is nu in balbezit. Trębicki passt de bal met de wreef. Sobczyński rent richting de bal. Sobczyński schiet op doel. Iwaniczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Klaja is nu in balbezit. Nikody verovert de bal door een tackle van achteren. Nikody probeert naar een medespeler te passen. Piwo is nu in balbezit. Piwo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Puńko passt de bal zonder na te denken. Zduniec is nu in balbezit. Stanlej verovert de bal door een tackle van achteren. Stanlej geeft een hoge lob. Trębicki geeft de bal voor. Iwaniczuk bokst de bal weg. Piwo is nu in balbezit. Piwo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yaro FC - PAOK Solniki 2:2

67e minuut.
Biżek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Biały geeft de bal voor. Owczarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. Biżek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaro FC - PAOK Solniki 2:3

72e minuut.
Bautista komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Mierzwiak verovert de bal door een tackle van achteren. Trębicki is nu in balbezit. Trębicki geeft de bal voor. Piwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaro FC 41%, PAOK Solniki 59%.
Yaro FC - PAOK Solniki 2:3