Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 00:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Vidal Park
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4958
Deportivo Sta Clara Leopardos FC
PD-4132A Tactiek Doble
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 60.8
average Schieten formidable
solid Passen excellent
good Verdedigen solid


6e minuut.
Müller passt de bal in één keer door. Bede is nu in balbezit. Bede heeft problemen om de bal te vangen. Bede geeft een lange en hoge pass. Okrzesik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Landry met een sublieme pass. Bede rent richting de bal. Bede met een sublieme pass. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cuesta onderschept slim de pass. Borges onderschept slim de pass. Borges heeft problemen om de bal te vangen. Borges schiet op doel. Kess maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Leopardos FC 0:1

14e minuut.
Müller kopt de bal weg. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik passt de bal met de wreef. Borges is nu in balbezit. Borges draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Angheliu heeft problemen om de bal te vangen. Wilhelmsen geeft de bal voor. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Kess maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Leopardos FC 0:2

17e minuut.
Bede probeert naar een medespeler te passen. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik passt de bal met de wreef. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges schiet op doel. Kess verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Okrzesik heeft problemen om de bal te vangen. Okrzesik speelt de bal door. Bede rent richting de bal. Bede geeft de bal voor. Borges springt en kopt de bal. Kess probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Hasu onderschept slim de pass. Hasu geeft een lange en hoge pass. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Kess werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Leopardos FC 0:3

31e minuut.
Wilhelmsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Profeta de bal. Faife geeft een lange en hoge pass. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik schiet op doel. Kess kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Villalta de bal. Borges is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bede zal de hoekschop nemen. Okrzesik springt en kopt de bal. Kess werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Leopardos FC 0:4

36e minuut.
Müller speelt de bal door. Bede is nu in balbezit. Bede heeft problemen om de bal te vangen. Bede geeft een lange en hoge pass. Okrzesik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Villalta met een harde bal richting middenveld. Wilhelmsen probeert naar een medespeler te passen. Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede geeft een lange en hoge pass. Kess bokst de bal weg.

44e minuut.
Faife rent richting de bal. Profeta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faife is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faife zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bede is nu in balbezit. Bede geeft een lange en hoge pass. Okrzesik krijgt zijn hoofd ertegen. Kess kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

45e minuut.
Quiñónez geeft de bal voor. Wilhelmsen kopt de bal weg. Bede rent richting de bal. Bede geeft een hoge lob. Okrzesik maakt een snoekduik en kopt de bal. Kess bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 72%, Leopardos FC 28%.
Deportivo Sta Clara - Leopardos FC 0:4

50e minuut.
Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta onderschept slim de pass. Cuesta geeft een hoge lob. Borges kan de bal niet met de borst controleren. Borges schiet op doel. Kess verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Wilhelmsen geeft een lange en hoge pass. Borges rent richting de bal. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Leopardos FC 0:5

55e minuut.
Okrzesik passt de bal in één keer door. Cuesta rent richting de bal. Borges onderschept slim de pass. Borges schiet op doel. Kess maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Leopardos FC 0:6

59e minuut.
Wilhelmsen kopt de bal weg. Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede speelt de bal door. Borges rent richting de bal. Borges draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bede geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Borges rent richting de bal. Borges geeft de bal voor. Okrzesik controleert de bal met de borst. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Faife geeft een hoge lob. Okrzesik rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Angheliu ... Strafschop! Angheliu krijgt een gele kaart. Okrzesik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Borges neemt zijn aanloop. Kess maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Leopardos FC 0:7

83e minuut.
Pustelak geeft een lange en hoge pass. Fiss probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pustelak geeft een hoge lob. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Cuesta heeft problemen om de bal te vangen. Quiñónez is nu in balbezit. Borges verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta onderschept slim de pass. Okrzesik rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Litkowski kopt de bal weg. Pustelak geeft een hoge lob. Borges kopt de bal weg. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap. Kess bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 76%, Leopardos FC 24%.
Deportivo Sta Clara - Leopardos FC 0:7