Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-18 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC Merluchon Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
FC Merluchon WARRIOR TEAM FC
442 bofbof Tactiek Rihana22
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
71.6 gemiddelde waardering 61.1
incredible Schieten very good
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Gil geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cotenescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Sugalski kopt de bal weg. Conejo geeft de bal voor. Buitenweg rent richting de bal. Buitenweg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - WARRIOR TEAM FC 0:1

8e minuut.
Aylwin is nu in balbezit. Ciubuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aylwin raakt geblesseerd tijdens het duel. Aylwin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nef maakt een snoekduik en kopt de bal. Paff bokst de bal weg.

9e minuut.
Aylwin verovert de bal door een tackle van achteren. Duprat verovert de bal door een tackle van achteren. Duprat geeft een hoge lob. Gawor rent richting de bal. Gawor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Aylwin onderschept slim de pass. Ciubuc onderschept slim de pass. Ciubuc geeft de bal voor. Gawor is nu in balbezit. Gawor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Flowers is nu in balbezit. Gawor verovert de bal door een tackle van achteren. Gawor schiet op doel. Mon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Merluchon - WARRIOR TEAM FC 1:1

15e minuut.
Ciubuc geeft een lange en hoge pass. Gawor kopt de bal weg. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec schiet op doel. Mon bokst de bal weg.

18e minuut.
Aylwin rent richting de bal. Ciubuc probeert naar een medespeler te passen. Răcaru is nu in balbezit. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec draait met de bal, schiet en ... Mon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ouédec rent richting de bal. Ouédec draait met de bal, schiet en ... Mon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Inworp. Višekruna met de inworp. Aylwin geeft de bal voor. Nef maakt een snoekduik en kopt de bal. Paff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - WARRIOR TEAM FC 1:2

31e minuut.
Ristović geeft een lange en hoge pass. Gawor kopt de bal weg. Gornakov heeft problemen om de bal te vangen. Ouédec verovert de bal door een tackle van achteren. Ouédec draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Merluchon - WARRIOR TEAM FC 2:2

33e minuut.
Cotenescu geeft een lange en hoge pass. Ouédec kopt de bal weg. Flowers rent richting de bal. Gawor verovert de bal door een tackle van achteren. Gawor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Sugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugalski geeft de bal voor. Ciubuc rent richting de bal. Conejo onderschept slim de pass. Conejo geeft de bal voor. Paff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paff met een sublieme pass. Cotenescu kopt de bal weg. Tomar is nu in balbezit. Răcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Răcaru draait met de bal, schiet en ... Mon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gornakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Paff niet meer kan verder spelen. Rondo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 41%, WARRIOR TEAM FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Merluchon - WARRIOR TEAM FC 2:2

46e minuut.
Anjaparidze komt het veld opgelopen. Ardıçoğlu komt het veld opgelopen. Tejada komt het veld opgelopen. Cuadrado komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ciubuc kopt de bal weg. Sugalski heeft problemen om de bal te vangen. Răcaru rent richting de bal. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Aylwin kopt de bal weg. Pahuara is nu in balbezit. Buitenweg onderschept slim de pass. Nef is nu in balbezit. Nef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 54%, WARRIOR TEAM FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Merluchon - WARRIOR TEAM FC 2:2