Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Jizni Supi Praha Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4549
Jizni Supi Praha FC Rok
4 - 4 - 2 wing Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 28.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Kloupar rent richting de bal. Rožníček is nu in balbezit. Kloupar speelt de bal door. Butka bereikt de bal nog maar net als eerste. Butka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kufieta heeft problemen om de bal te vangen. Rožníček rent richting de bal. Kufieta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rožníček is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rožníček legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC Rok 0:1

12e minuut.
Víšek met een sublieme pass. Klapzuba speelt de bal door. Kloupar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butka bereikt de bal nog maar net als eerste. Butka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hasoň kopt de bal weg. Klapzuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Klapzuba passt de bal met de wreef. Řepka rent richting de bal. Řepka geeft een hoge lob. Markiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC Rok 0:2

31e minuut.
Víšek onderschept slim de pass. Víšek geeft een lange en hoge pass. Daar is Kufieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rožníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožníček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC Rok 0:3

35e minuut.
Klapzuba met een sublieme pass. Naťašan probeert naar een medespeler te passen. Víšek probeert naar een medespeler te passen. Rožníček rent richting de bal. Rožníček draait met de bal, schiet en ... Markiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butka is nu in balbezit. Butka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC Rok 0:4

37e minuut.
Măceşanu kopt de bal weg. Klapzuba probeert de bal aan de voet te houden. Peleš rent richting de bal. Ihtijarević rent richting de bal. Ihtijarević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Solti is nu in balbezit. Rožníček onderschept slim de pass. Rožníček passt de bal in één keer door. Řepka rent richting de bal. Řepka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Naťašan kopt de bal weg. Butka is nu in balbezit. Cilibeanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cilibeanu krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măceşanu speelt de bal door. Ihtijarević rent richting de bal. Ihtijarević schiet op doel. Vejvara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC Rok 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 64%, FC Rok 36%.
Jizni Supi Praha - FC Rok 1:4

59e minuut.
Solti passt de bal in één keer door. Naťašan rent richting de bal. Naťašan passt de bal in één keer door. Kloupar is nu in balbezit. Kloupar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC Rok 1:5

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Markiel trapt de bal weg van het doel. Măceşanu kopt de bal weg. Ihtijarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihtijarević schiet op doel. Vejvara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC Rok 2:5

79e minuut.
Kloupar probeert naar een medespeler te passen. Butka rent richting de bal. Butka passt de bal in één keer door. Rožníček rent richting de bal. Rožníček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Măceşanu geeft een hoge lob. Inworp. Naťašan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Víšek heeft problemen om de bal te vangen. Víšek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 64%, FC Rok 36%.
Jizni Supi Praha - FC Rok 2:5