Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mrówkojad Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2947
Mrówkojad KALATA BOYS
nowa taktyka Tactiek rrr
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 47.7
solid Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


16e minuut.
Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga passt de bal met de wreef. Oskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskarsson schiet op doel. Missał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - KALATA BOYS 0:1

16e minuut.
Marcisz rent richting de bal. Oskarsson onderschept slim de pass. Andryszak maakt een afschuwelijke overtreding. Andryszak krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Pană is nu in balbezit. Pană passt de bal zonder na te denken. Oskarsson is nu in balbezit. Oskarsson schiet op doel. Missał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - KALATA BOYS 0:2

22e minuut.
Goiano is nu in balbezit. Andryszak is nu in balbezit. Andryszak passt de bal in één keer door. Queirós is nu in balbezit. Queirós draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Roy speelt de bal door. Andryszak is nu in balbezit. Andryszak passt de bal zonder na te denken. Marcisz rent richting de bal. Marcisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pană is nu in balbezit. Guga rent richting de bal. Guga passt de bal zonder na te denken. Pană rent richting de bal. Pană draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pană is nu in balbezit. Pană passt de bal met de wreef. Vloet is nu in balbezit. Vloet geeft een lange en hoge pass. Oskarsson krijgt zijn hoofd ertegen. Missał bokst de bal weg.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Camrković de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andryszak neemt de hoekschop. Damjanov rent richting de bal. Queirós is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ormazábal kopt de bal weg. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Caminante onderschept slim de pass. Caminante geeft de bal voor. Oskarsson rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oskarsson is nu in balbezit. Oskarsson geeft een hoge lob. Pană springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - KALATA BOYS 0:3

44e minuut.
Queirós met een sublieme pass. Marcisz met een sublieme pass. Klungelig pakt Queirós de bal. Pană rent richting de bal. Pană schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 48%, KALATA BOYS 52%.
Mrówkojad - KALATA BOYS 0:3

57e minuut.
Goiano passt de bal zonder na te denken. Andryszak geeft een hoge lob. De Tommasi probeert de bal met de borst te controleren. Queirós is nu in balbezit. Queirós haalt uit met een fantastische trap. Moldenhauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Šaier met de inworp. Cuaresma met een sublieme pass. Vloet probeert naar een medespeler te passen. Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană schiet op doel. Missał bokst de bal weg.

73e minuut.
Caminante is nu in balbezit. Ormazábal verovert de bal door een tackle van achteren. Ormazábal probeert naar een medespeler te passen. Queirós rent richting de bal. Queirós haalt uit met een fantastische trap. Moldenhauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo speelt de bal door. Camrković probeert naar een medespeler te passen. Pană rent richting de bal. Pană draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Goiano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camrković is nu in balbezit. Camrković geeft een hoge lob. Missał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Guga rent richting de bal. Goiano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guga raakt geblesseerd tijdens het duel. Camrković met een snel genomen vrije trap. Pană is nu in balbezit. Pană haalt uit met een fantastische trap. Missał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Klungelig pakt Camrković de bal. Camrković speelt de bal door. Guga geeft een hoge lob. Oskarsson rent richting de bal. Oskarsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Missał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 60%, KALATA BOYS 40%.
Mrówkojad - KALATA BOYS 0:3