Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: TS ABG WISŁA KRAKÓW Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 763
TS ABG WISŁA KRAKÓW FC ZIBI
424 Tactiek 523
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 35
very good Schieten average
good Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Harkai onderschept slim de pass. Harkai geeft een hoge lob. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. Havrilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - FC ZIBI 1:0

6e minuut.
Amigo Ferreiro heeft problemen om de bal te vangen. Chinţoiu rent richting de bal. Amigo Ferreiro onderschept slim de pass. Miciun verovert de bal door een tackle van achteren. Miciun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kaesbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Kaesbauer geeft de bal voor. Chinţoiu springt en kopt de bal. Kopplin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - FC ZIBI 2:0

20e minuut.
Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard met een sublieme pass. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Harkai met een sublieme pass. Kapka probeert naar een medespeler te passen. Harkai rent richting de bal. Sorcinelli onderschept slim de pass. Sorcinelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kopplin geeft een hoge lob. Dusart kopt de bal weg. Gic controleert de bal met de borst. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Dusart speelt de bal door. Miciun probeert de bal met de borst te controleren. Broś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miciun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kovačević komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Dusart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusart met een sublieme pass. Miciun is nu in balbezit. Miciun haalt uit met een fantastische trap. Havrilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - FC ZIBI 3:0

35e minuut.
Rochowiak trapt de bal weg. Kapka rent richting de bal. Guignard verovert de bal door een tackle van achteren. Guignard geeft een hoge lob. Chinţoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Miciun rent richting de bal. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun verovert de bal door een tackle van achteren. Miciun schiet op doel. Kopplin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kovačević neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS ABG WISŁA KRAKÓW 30%, FC ZIBI 70%.
TS ABG WISŁA KRAKÓW - FC ZIBI 3:0

49e minuut.
Sorcinelli is nu in balbezit. Sorcinelli geeft een lange en hoge pass. Dusart verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skwara zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Kopplin verovert de bal door een tackle van achteren. Szczotok met een sublieme pass. Kapka rent richting de bal. Miciun verovert de bal door een tackle van achteren. Miciun haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - FC ZIBI 4:0

61e minuut.
Brusasco komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kovačević speelt de bal door. Klungelig pakt Chinţoiu de bal. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu onderschept slim de pass. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. Havrilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - FC ZIBI 5:0

65e minuut.
Chinţoiu rent richting de bal. Kopplin verovert de bal door een tackle van achteren. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun haalt uit met een fantastische trap. Havrilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - FC ZIBI 6:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mejłun komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Brusasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś is nu in balbezit. Brusasco verovert de bal door een tackle van achteren. Brusasco geeft een lange en hoge pass. Chinţoiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Kalicki komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Stokowiec geeft een hoge lob. Sorcinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mejłun. Mejłun krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Szczotok met een snelle inworp. Sorcinelli rent richting de bal. Sorcinelli passt de bal in één keer door. Skwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skwara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Stokowiec geeft de bal voor. Inworp. Kaesbauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miciun rent richting de bal. Miciun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS ABG WISŁA KRAKÓW 48%, FC ZIBI 52%.
TS ABG WISŁA KRAKÓW - FC ZIBI 6:0